Sincan Belediyesinden evde bakım hizmeti!

Sincan Belediyesi, toplumun her kesimine yönelik sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekliyor. Yaşlı ve ihtiyaç sahibi bireylerin yanında olma misyonunu sürdüren belediye, sevgi ve özenle evde temizlik ve bakım hizmeti sunarak vatandaşların yüzlerini güldürmeyi hedefliyor.

Sincan Belediyesinden evde bakım hizmeti!
Yayınlanma:

Sincan Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşam kalitesini artırmak adına çeşitli destekler sunuyor. Bu kapsamda “Evde Temizlik Hizmeti” ile ihtiyaç sahibi bireylere yardım ediliyor.

temizlik.jpg

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM ELİ UZATILIYOR

Belediye ekipleri, yapılan incelemeler sonucunda bakıma muhtaç olduğu tespit edilen vatandaşların kapılarını çalıyor. Sevgi ve özenle gerçekleştirilen ziyaretlerde, evlerin genel temizlik ihtiyaçları karşılanıyor. Bu hizmet, ihtiyaç sahibi bireylerin günlük yaşamlarını daha konforlu hale getirirken aynı zamanda onlara moral ve motivasyon sağlıyor.

Sincan Belediyesi, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanında olmaya devam ediyor. Evde temizlik hizmetinden yararlanmak isteyenler, Sincan Belediyesi’nin 444 4 762 numaralı Çözüm Merkezi hattını arayarak detaylı bilgi alabiliyor.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.