Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) etkinliğinin ilk rotası Ankara oldu

Türkiye'nin gıda perakende sektörünün öncü organizasyonlarından biri olan Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB), bu kez Ankara'da gerçekleşti. Etkinlik, Ankara Perakendeciler Derneği (PERDER) ev sahipliğinde Hilton Garden Inn'de düzenlendi.

Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) etkinliğinin ilk rotası Ankara oldu
Yayınlanma:

HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Başkent Ankara'da iki gün sürecek olan Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) etkinliğinde 50'den fazla katılımcı gelecekte market raflarında yer alacak ürünlerini sergiledi.

Etkinliğin açılışına Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, Et Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Türk Şeker Genel Müdürü Muhittin Şahin, Tarım İl Müdürü Bülent Korkmaz, Ticaret İl Müdürü Elif Tan, Ankara PERDER Başkanı Ramazan Gülhan, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün ve Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan katılım sağladı.

Ticaret Bakan Yardımcısı Gürcan, Ankara'nın Türkiye'nin ekonomik hedefleri açısından kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, yerel zincir marketlerini bir araya getiren bu organizasyonun sektöre önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran da etkinliği değerli bir organizasyon olarak nitelendirerek, yerel zincirlerin önemine dikkat çekti. Ayrıca, perakende sektöründeki sorunların çözümü için yapılan çalışmalara destek verdiklerini belirterek sektör temsilcilerini bir araya gelmeye çağırdı.

Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz ise etkinliğe katılan markaların tamamının Ankara'nın ortak paydasını oluşturduğuna dikkat çekti. Perakende sektöründeki problemlerin çözümü için tüm tarafların masada yer alması gerektiğini vurguladı.

TPF Başkanı Ömer Düzgün, etkinliğin açılış konuşmasında sektörün zorluklarına ve dayanışma gereksinimine vurgu yaptı. Rekabetin sadece mağaza sayılarıyla değil, sunulan değerlerle sağlanması gerektiğini belirtti ve YZB'nin sektöre yeni bir açılım getirdiğini ifade etti.

Ankara PERDER Başkanı Ramazan Gülhan ise yerel zincirlerin sektördeki üstün konumunu vurgulayarak, etkinliğin sektöre katma değer sağlamaya devam edeceğini belirtti ve sektör temsilcilerini birlik olmaya çağırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.