Yüksek İhtisas Üniversitesi 21 akademik personel alacak

Üniversiteler öğretim elemanı arıyor. 2015 yılında 51 öğrenci ile eğitime başlayan Ankara'daki Yüksek İhtisas Üniversitesi çeşitli branşlarda toplam 21 Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim görevlisi alacak.

Yüksek İhtisas Üniversitesi 21 akademik personel alacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Eğitime 2015 yılında 51 öğrenci ile eğitime başlayan, bünyesinde Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri ve Spor Bilimleri Fakültesi ile sağlık alanında 3 MYK ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bulunan Yüksek İhtisas Üniversitesi, Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim görevlisi alacak.

Çocuk hastalıkları, Dahiliye, Fizyoloji, Ortopedi Genel Cerrahi, Ttıbbi Genetik alanlarında uzman akademik personel alacak olan Üniversite'nin ilangov.tr'de yer alan personel alım ilanı şöyle:

"Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile 7100 sayılı Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi ile Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıda nitelikleri belirtilen kadrolara tam zamanlı “Öğretim Üyesi” alınacaktır."

BAŞVURULAR ÜNİVERSİTEYE YAPILACAK

"Profesör ve Doçent kadrosuna müracaat edecek adayların Üniversitemiz Rektörlüğüne başvurmaları gerekmektedir. Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına müracaat edecek adayların ise ilgili Yönetmelik hükümleri uyarınca ilgili Fakülte Dekanlıklarına, şahsen veya posta yoluyla başvurmaları gerekiyor."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.