'Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları' kursuna yoğun ilgi!

Pursaklar Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların sosyal ve kişisel gelişimine destek olmak amacıyla başlattığı Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları kursuyla büyük ilgi topladı.

'Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları' kursuna yoğun ilgi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Pursaklar Belediyesi, 76 farklı branşta 307 kursla eğitim verirken; Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları kursuyla kadınların dikkatini çekti.

''KADINLAR TOPLUMUN TEMEL TAŞI''

Pursaklar Belediyesi, daha önce Nezaket Okulları aracılığıyla çocuklara adab-ı muaşeret eğitimi verirken, bu kez evde de benzer eğitimleri alabilmeleri için Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları kursunu düzenledi. Kursun ilk gününde kadınların yoğun ilgi göstermesi ise dikkat çekti.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, geleceği şekillendirecek olan kadınlara yönelik bu kursun önemine vurgu yaparak, "Toplumun temel taşı olan kadınların, yeni kuşağa nezaket ve zarafeti öğreterek birbirlerine saygı duyan, değer veren ve sosyal açıdan güçlü bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz." dedi. Çetin ayrıca, Pursaklar'ın geleceğini emanet edilecek en değerli hazinenin, ahlaki ve milli değerlere sahip nesiller olduğunu belirtti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.