Ankaralı girişimcilere tatlı kazanç fırsatı

Türkiye genelinde franchise atağına kalkan Bubble Wrap İstanbul, Ankara’da da yeni şubeler açacak.

Ankaralı girişimcilere tatlı kazanç fırsatı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Eğitimini aşçılık, mutfak sanatları, pastacılık ve restaurant yönetimi üzerine yapan, ilk olarak ABD’nin ödüllü mekanlarında ardından Türkiye’deki seçkin restoranlarda yeteneklerini geliştiren şef Pelin Görpe’nin ağabeyi Aybars Görpe ile birlikte Kadıköy Moda’da aile işletmesi olarak hizmete açtığı Bubble Wrap İstanbul, kısa sürede hem waffle severlerin hem de girişimcilerin favorisi oldu.

Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu Yakası’nın kalbi Moda’dan Türkiye’ye açılıyor. Baloncuk formundaki özel tarifli hamurun pişirilip, içerisine tercihe göre dondurma, mevsim meyveleri, farklı soslar, çikolata parçacıkları ve rengarenk şekerlemeler eklenerek dürüm şeklinde servis edildiği wraplar, Eskişehirli lezzet tutkunları ile buluşmak için gün sayıyor. Türkiye genelinde franchise atağına kalkan Bubble Wrap İstanbul, Ankara’da da yeni şubeler açacak.

bubble-wrap-51.jpg

 “Mönümüzden yayılan enfes kokular, dikkat çekici sunumumuz, özel tariflerimiz ve bize özgü soslarımız, Bubble Wrap İstanbul’u kısa sürede şehrin popüler tatlı mekanlarından birisi haline getirdi” diyen işletmeci Aybars Görpe, çok kısa bir süre içinde Anadolu’nun farklı şehirlerinden franchise talepleri almaya başladıklarını söyledi. Görpe, “Bubble Wrap İstanbul lezzetlerini Türkiye geneline yaymayı planlarken, Ortadoğu’dan master franchise talebi geldi. Şu anda onun görüşmelerini de bir yandan yürütüyoruz. 2019’da hem Anadolu’nun farklı noktalarında hem de yurt dışında Bubble Wrap İstanbul şubelerini göreceğiz” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.