Ankaralı otelcilerin yüzü güldü

Ankara ve çevresi başta olmak üzere, tüm Türkiye’nin turizm ürünlerinin tanıtım ve pazarlanmasının yapılacağı Travel Expo Ankara 2018 ve Gastronomi Zirvesi için geri sayım başladı.

Ankaralı otelcilerin yüzü güldü
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLAY SÜNGÜ

Yerli ve yabancı katılımın yoğun olduğu fuar, tatil ve seyahatle ilgili tüm seçenekleri tüketiciyle buluşturacak. Fuara gelecek katılımcı ve ziyaretçilerin ön rezervasyon ile otelleri doldurduğunu kaydeden Maltepe 2000 Hotel Genel Müdürü Garip Uysal, “Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’yla birlikte Başkent’te bereket geldi, tüm oteller doldu” dedi. 22-25 Mart 2018 tarihlerinde yapılacak Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’nın Ankaralı turizmcileri sevindirdiğini dile getiren Uysal, otellerin tam doluluk oranına ulaştığı söyledi. Yapılan rezervasyonlarla yerli ve yabancı turizmcilerin fuara yoğun ilgi gösterdiğini söylenebileceğini kaydeden Uysal, fuarın Ankara turizm ekonomisine katkısının büyük olduğunu dile getirdi. Fuarın Ankara ve çevresinin tanıtımını için önemli olduğunu söyleyen Uysal, her geçen yıl fuarın daha da önemli hale geldiğini belirtti.

Ankara ve bölgesinin turizm potansiyelini tanıtmak için Travel Expo Ankara 2018 Turizm Fuarı’nın büyük bir fırsat olduğunu da anlatan Uysal, bu sene ilki yapılacak Gastronomi Zirvesi’nin de Başkent’in kongre ve fuarın merkezi olması konusunda önem arz ettiğini söyledi. Fuarın, Ankara’nın turizm ekonomisi için ayrı öneme sahip olduğunu kaydeden Uysal, daha fuar başlamadan etkilerini hissetmeye başladıklarını dile getirdi. Fuarın Anadolu turizmin için başarılı bir organizasyon olacağına inandıklarını belirten Uysal, Travel Expo Fuarı’nın Ankara’nın sağlıktan kongreye, kültürden tarih turizmine kadar her alanda potansiyele sahip olduğunu göstermek için bir ayrıca öneme sahip olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.