Ankaramız için hizmet üretmeye devam edeceğiz

Ankarada Birlik Derneği tarafından düzenlenen “Ankara’da Birlik Sohbetleri” kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Ankaramız için hizmet üretmeye devam edeceğiz
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankarada Birlik Derneği tarafından düzenlenen “Ankara’da Birlik Sohbetleri” kaldığı yerden devam etmeye başladı. Sohbetlerin bu ayki konuğu Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan oldu. Sohbet programına Dernek yöneticileri, üyeler ve misafirler katıldı.

SOHBETLERE VERMİŞTİK

Ankarada Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu yaptığı açılış konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Ankara’da Birlik Derneği olarak düzenlediğimiz, Ankara’da Birlik Sohbetlerimizin bir yenisine daha hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Değerli, hemşerilerimiz yaz aylarında ara verdiğimiz Söyleşilerimize bu aydan itibaren tekrardan start veriyoruz. Bugünde Çubuk Belediye Başkanımız Dr. Tuncay Acehan beyin “Yerel Yönetimler ve Yerel Siyaset” konulu söyleşisi ile sizlerle bir araya getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

birlik.jpg

UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTIK

Önümüzdeki aylarda da bugün olduğu gibi, Ankara’mıza değer katan, hizmet veren, siyasetçi, bürokrat, sporcularımız sizlerle buluşturmaya bir araya getirmeye devam edeceğiz diyen Başkan Bayram Mutlu, “Kuruluşundan bugüne kadar sürekli sahada olan derneğimiz geçtiğimiz hafta Altınpark’ta, Ankara’nın Başkent oluşunun yıldönümü vesilesiyle düzenlemiş olduğu konser programıyla hem Ankaralı hemşerilerimizi bir araya getirmiş hem de Ankaralıları eğlendirerek unutulmaz bir gece geçirmelerine vesile olmuştur. Ayrıca düzenlediğimiz gecemize yerel ve ulusal medya kuruluşlarında da fazlasıyla ilgi görerek ciddi anlamda ses getirmiştir” ifadelerini kullandı.

YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Başkan Bayram Mutlu konuşmasını şu sözlerle tamamladı, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Ankara’da Birlik Derneği olarak bıkmadan yorulmadan usanmadan çalışmalarımıza devam ederek. Bir Ankara derneği olmanın gereği olarak Ankaramız için hizmet üretmeye gayret göstereceğiz. Söyleşimize katılmak bizleri onurlandıran Çubuk Belediye Başkanımız Dr. Tuncay Acehan Beyefendiye ve katılımlarınızdan dolayı siz değerli konuklarımıza teşekkür ediyor. Selam Saygı ve Muhabbetlerimi Sunuyorum dedi.

TURŞU LABARATUVARI KURACAĞIZ

Sohbet programına katılan Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan da şunları söyledi, “Ülke siyasetinden ve Çubuk’ta yapmış olduğu hizmetlerinden bahsederek Çubuk'a 130 dönümlük Çubukabad Parkı, Belediye Hizmet Binası, Canlı Hayvan Pazarı, Yeni Çifte Hamam, Lojistik Merkezi, Kapalı Spor Salonu ve çöp transfer istasyonu gibi onemli projeleri hayata geçirdiklerini anlattı. Başkan Acehan Ayrıca Turşu Labaratuvarı kurarak turşuya bir standart getireceklerini” ifade etti.

birlik2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.