Ankara’nın gizli bölgesi Aluçdağı

Ankara’nın güzide ilçelerinden Çamlıdere muhteşem manzaraları ile yazın serinliği, göl manzarası, doyumsuz yeşili, çiçekten mantardan ,vazgeçemeyeceğiniz doğa harikasını yaşatıyor

Ankara’nın gizli bölgesi Aluçdağı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: KAAN ŞAHİN

Ankara’nın güzide ilçelerinden Çamlıdere muhteşem manzaraları ile yazın serinliği, göl manzarası, doyumsuz yeşili, çiçekten mantardan ,vazgeçemeyeceğiniz doğa harikasını yaşarken, her yıl Çamlıdere Belediye Başkanlığı’nın organizeleriyle Aluçdağında kış sporunda da önder oldular.

ALUÇDAĞ DÜNYAYA ÖRNEK BİR BÖLGE

Ankara’dan aileleri ve çocukları ile gelen çiftler, kızak kayarak, kardan adam yaparak mutluluklarını yaşıyorlar. Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can “Bu şirin ilçemiz Ankara’nın Turizm Beldesi Dünyada örnek yaban hayvanları müzesi, Şeyh Semerkant ziyaret mahalleri yazın Benli Dağı, Aladağ’ının muhteşem yeşillikleri, Bayındır Barajımızın Yayla göletlimizin Balıkları, Piknik alanları, Kışın ise Aluçdağ’ın Kış sporuna, ülkemin halkına açıktır. Belediye personelimiz ve halkımız misafirperverliğini ile mutluluk Aluçdağ’ ında yaşanır” dedi.

Anadolu gazetemizde gelişmeleri yakından izledi. Resimlerde de, Ailelerin çocukları İle Dağ sporunu çocuklarının Sanki gerçekmişçesine evlatlarını yapmış olduğu Kardan adamla hatıralarını canlandırdığını tanık olduk.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.