Ankara’ya değer katanlar 2017 Ödülü Kuğulu Park’a geldi

Ankara Ticaret Odası tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Ankara Marka Festivali’nde, “Ankara’ya Değer Katanlar 2017” kategorisinde Kuğulu Park ödüle layık görüldü.

Ankara’ya değer katanlar 2017 Ödülü Kuğulu Park’a geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 13-14-15 Aralık 2017 tarihlerinde ATO Congresium’da düzenlenen uluslararası nitelikte Ankara’da yapılan en geniş katılımlı marka zirvesi olan “Ankara Marka Festivali”nin 3’üncüsünde ödüller sahiplerini buldu.

Bu kapsamda düzenlenen gala yemeği ödül törenine ATO Başkanı Gürsel Baran’ın yanı sıra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödülü Alper Taşdelen aldı

“Ankara’nın En Değerli Markaları” ve “Ankara’ya Değer Katanlar” olmak üzere 2 kategoride verilen ödüllerin töreninde, Çankaya Belediyesinin Kuğulu Parkı “Ankara’ya Değer Katanlar 2017” ödülüne layık görüldü. ATO Reklam, Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu ve Yönetim Kurulu’nca ödüle layık görülen Kuğulu Park’ın ödülünü Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen aldı. Taşdelen’e ödülü, ATO Başkanı Gürsel Baran takdim etti. Ödülün ardından Hisarcıklıoğlu, Taşdelen ve Baran objektiflere birlikte poz verdi.

“Ankara’nın En Değerli Markaları” ve “Ankara’ya Değer Katanlar” kategorilerinde diğer kurum ve kuruluş temsilcilerinin de ödüllerini almalarının ardından gece sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.