Asbest söküm uzmanlığı eğitimleri gerçekleştirildi

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Furkan Yıldız tarafından açılışı yapılan 15. Asbest Söküm Uzmanlığı Eğitimi İSGÜM'de gerçekleştirildi.

Asbest söküm uzmanlığı eğitimleri gerçekleştirildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı Furkan Yıldız tarafından açılışı yapılan 15. Asbest Söküm Uzmanlığı Eğitimi İSGÜM'de gerçekleştirildi. İlgili mevzuat doğrultusunda düzenlenen Asbest Söküm Uzmanlığı Eğitimi ile konu hakkında İş Güvenliği Uzmanlarına asbest sökümü ile ilgili gerekli olan bilgiler verilerek farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.

Yapılacak olan asbest ve asbestli malzeme söküm işlerindeki riskleri ve asbest tozuna maruziyeti mümkünse yok edilmesi, yok edilemiyorsa en aza indirilmesi, böylece çalışanların sağlığının korunması ve asbestten kaynaklanabilecek meslek hastalıklarının önlenmesi hedeflenmiştir. Bu doğrultuda bugüne kadar gerçekleştirilen 14 eğitim ile toplamda 405 iş güvenliği uzmanınca Asbest Söküm Uzmanı belgesi verildi. Gerçekleştirilen eğitimi başarı ile tamamlayan 24 kursiyere sertifikalarını alarak Asbest Söküm Uzmanı olmaya hak kazandı. Bu eğitimle birlikte toplamda 429 iş güvenliği uzmanına Asbest Söküm Uzmanı belgesi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.