Ata Kreşi hizmete açıldı

Başkent’te Öveçler bölgesinde hizmet verecek 140 çocuk kapasiteli Ata Gündüz Bakımevi’nin açılış töreni vatandaşların da yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Ata Kreşi hizmete açıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 140 çocuk kapasiteli Ata Gündüz Bakımevi’nin açılışını yaptı. Öveçler bölgesine hizmet verecek kreşin açılışında vatandaşlara seslenen Taşdelen, “İnanarak yaptığımız işe güvenerek söylüyorum; Türkiye’de en iyi kreş hizmeti veren belediye Çankaya Belediyesidir. Çünkü biz en çok çocukların belediyesiyiz ve çocuklarımızı Atatürk aydınlığında yetiştiriyoruz. Atatürk’ün aydınlığından ayrılmayanlar kandırılmaz, aldatılmaz” ifadelerini kullandı.

140 öğrenci kapasiteli bin 175 metrekare üzerine inşa edilen Ata Gündüz Bakımevi’nin mimarisiyle de bölgeye değer katacağını belirten Alper Taşdelen, göreve geldiği günden bu yana hizmete sunduğu 7’nci kreşin açılışını da yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Biz hizmetkarız bunun için geldik, Çankaya Atatürk’ün ilçesi, bizim Atamıza layık olmaktan başka şansımız yok. Biz sadece halkının önünde eğilen bir belediyeciliği benimsedik çünkü biz sosyal demokrat bir belediyeyiz” diye konuştu.

"Biz dik geliriz dimdik gideriz"

Boş lafla, siyaset yaparak belediyeciliğin yapılamayacağına dikkat çeken Taşdelen, belediyeciliğin hizmet, üretme ve çalışma işi olduğunu vurguladı. Büyük kentlerde sorunların büyüdüğünü, kentlerin betona mahkum edildiğini ve sonunda belediye başkanlarının görevlerinden istifa ettirme noktasına getirildiğini sözlerine ekleyen Taşdelen, “Tarihte hiçbir zaman bir sosyal demokrat, Atatürkçü, CHP’li belediye başkanının istifa ettirildiğini görmediniz biz dik geliriz, dimdik gideriz. Çankaya’ya değer katmak için bir yandan projelerimiz yükselirken bir yandan da Çankaya’nın asfaltından kaldırıma, çöp sisteminden parklara her noktasında yenileme çalışması yapıyoruz. Okul, cami, taksi durakları ve muhtarlıklarımızı yeniliyoruz. Yani komple bir belediyecilik hizmetini hayata geçiriyoruz. Çünkü biz rant, talan için değiliz, insan odaklı kamu yararını düşünen bir belediyecilik ilkesini yüreğimizde taşıyoruz" diye konuştu.

Taşdelen’in ev sahipliğinde düzenlenen törene, CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, CHP Ankara İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli ve çok sayıda mahalleli katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.