ATOM’da staj başlıyor

ATOM yeni staj dönemi başlıyor. Programla; oyun geliştirme ve animasyon alanlarına ilgi duyan üniversite öğrencilerinin yetişmesi amaçlanıyor.

ATOM’da staj başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Her yıl oyun geliştirme ve animasyon alanlarına ilgi duyan üniversite öğrencilerinin yetişmesi amacıyla programlar geliştiren ODTÜ TEKNOKENT ATOM Merkezi’ne kabul edilecek arkadaşlar ekiplerle beraber çalışacak ya da bir ekip oluşturarak mentor eşliğinde çalışmalar yapacaklar. ATOM bu modelle sektörde önemli bir sorun haline gelen insan kaynağı kalitesini de yükseltmeyi hedefliyor.

FARKLI DİSİPLİNLER, RENKLİ ÇALIŞMA ORTAMI

Oyun geliştirmenin yazılım geliştirmekle aynı şey olmadığını her fırsatta vurgulayan ATOM, kendi çatısı altında yapım süreçlerini de desteklemeye yönelik etkinlikler gerçekleştiriyor. ATOM yeni staj dönemi için programlama, iki boyutlu görsel, üç boyutlu görsel, animasyon, oyun tasarımı, oyun yapımcılığı, iş geliştirme ve pazarlama gibi farklı alanlara yönelik eğitim içeriği hazırlıyor. Bu yıl oyun geliştirme kapsamında tüm disiplinleri odaklayarak staj programını oluşturan ATOM, stajyerlerin sektör temsilcilerinden birebir konularında yardım almasını, temel eğitim paketi ile uzmanlardan ilgili konuları öğrenmesini hedefliyor. 2018 Yaz Staj Programı başvuruları için son gün 3 Mayıs. Bilgi ve başvuru için: [email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.