Bakan Yardımcılarından ASELSAN’a çalışma ziyareti

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcıları Dr. Ömer Fatih Sayan, Selim Dursun ve Enver İskurt, ASELSAN’ı ziyaret etti.

Bakan Yardımcılarından ASELSAN’a çalışma ziyareti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcıları Dr. Ömer Fatih Sayan, Selim Dursun ve Enver İskurt, ASELSAN’ı ziyaret etti. Macunköy tesislerine düzenlenen ziyarette ASELSAN Genel Müdürü Haluk Görgün ve şirket yöneticileri şirket bünyesinde gerçekleştirilen projeler hakkında detaylı bilgi verdi.

aselsan-21.jpg

Savunma, ulaştırma, haberleşme ve siber güvenlik konularında yapılan sunumlar esnasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve ASELSAN ortaklığı ile gerçekleştirilen projelerin mevcut durumu ve kilometre taşları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yerli ve milli üretimin öneminin vurgulandığı görüşmeler esnasında çözüme kavuşması beklenen konular da masaya yatırıldı. Bununla birlikte ASELSAN'ın Deloitte 2018 Küresel Havacılık ve Savunma Sanayii Finansal Performans çalışmasına göre Türk Lirası bazında 2017 cirosundaki yüzde 42,3 artış ile ilk sırada yer aldığı haberi memnuniyetle karşılandı.

Görüşmelerin ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcıları Türkiye'nin ilk yüzde yüz yerli elektrikli otobüsü ile ASELSAN Macunköy tesislerinden, Ankara Metrosu Bakım ve Kontrol Merkezi'ne ziyarette bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.