Barış Aydın tam gaz devam

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor.

Barış Aydın tam gaz devam
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Ankara Sanayi Odası’nı (ASO) ziyaret eden Barış Aydın, ASO Başkanı Nurettin Özdebir ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yönetim kurulu toplantısına katılan ve üyelerle sohbet eden Aydın, Ankara sanayisi ve yeni dönem projelerini konuşurken yaklaşan seçim için de destek istedi. Aynı zamanda ASO üyesi de olan Aydın, Türkiye ekonomisinin gelişiminde en önemli rolün sanayi ve sanayicilerin olduğuna vurgu yaparak Ankara’nın bu alanda saymakla bitmez güçlü yanlara, fırsatlara ve imkanlara sahip olduğunu söyledi.

Aydın, şunları konuştu, “Sosyo ekonomik göstergelerine baktığımızda, sanayileşme birikimi, turizm potansiyeli, tarım ve hayvancılığı ve diğer göstergelerini değerlendirdiğimizde çok net görüyoruz ki Ankaramız; öncelikle sanayi alanında çok büyük bir potansiyele, hızlı gelişim dinamiklerine sahip durumda.

Burada önemli bir gelişim aksı da ileri teknoloji. 2023 ve 2053 için belirlediğimiz ekonomik hedeflere ulaşabilmek için Türkiye’mizin içinde bulunduğu orta teknoloji segmentinden yüksek teknoloji segmentine sıçraması şart. Bu sıçramayı gerçekleştirebilecek illerin başında da Ankara geliyor.

Burada da hepimize büyük görevler düşüyor” dedi. Barış Aydın, iftarda Tüm Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği'nin (TEDAY) iftar yemeğine katıldı. Ardından Etimesgut’ta seçim ofislerini gezerek esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Aydın’ın programı sahur vaktine kadar devam etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.