Başkan Mustafa Tuna, Evren’de

Ramazan ayı bereketini her akşam başka bir ilçede vatandaşlarla birlikte orucunu açarak paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın bu seferki adresi, Başkent’in şirin ilçesi Evren oldu.

Başkan Mustafa Tuna, Evren’de
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ramazan ayı bereketini her akşam başka bir ilçede vatandaşlarla birlikte orucunu açarak paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın bu seferki adresi, Başkent’in şirin ilçesi Evren oldu. Evren Belediye Başkanı Abdülkadir Demirci, Evren Ak Parti İlçe Başkanı Hüsamettin Ünsal, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Vedat Güngör’ün de eşlik ettiği Başkan Tuna, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

VATANDAŞLARLA İÇ İÇE

Başkan Tuna, her ilçe ziyaretinde olduğu gibi iftar saati öncesinde ilk olarak esnafı ziyaret etti. Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve iftarını açmak için bekleyen esnafa sürpriz ziyaretlerde bulunan Başkan Tuna, hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Esnaf ziyaretlerini sürdürdüğü sırada karşılarında Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna’yı gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İlçeye geldiği kulaktan kulağa yayılan Başkan Tuna ile hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları, Başkan Tuna da kırmadı.

HİRFANLI BARAJI KIYISINDA

Başkan Tuna, Ramazan ayının birlik, beraberlik ruhuna uygun şekilde Hirfanlı Barajı kıyısında Evrenlilerle beraber orucunu da açtı. İlçe sakinlerinin taleplerini dinleyerek özellikle de acil ihtiyaçlara öncelik vereceklerini, asfaltsız köy yolu bırakmayacaklarını belirten Başkan Tuna, parkta toplanan vatandaşlarla sıcak sohbetler de gerçekleştirdi.

BU SEÇİM BAŞKA BİR SEÇİM

Başkan Tuna’nın vatandaşlarla sohbetinde ana gündem maddesi yaklaşan 24 Haziran seçimleriydi. Vatandaşların görüşlerini dinleyen Başkan Tuna, seçimlere yönelik şu mesajları verdi, “Bu seçim başka bir seçim. Ülkemizin beka meselesi. Osmanlı’yı parçalamak için Sultan Abdülhamit’e yapılan tezgahlar şimdi Türkiye’yi parçalamak için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yapılıyor. Bu Millet, 15 Temmuz’da buna fırsat vermeyeceğini gösterdi. Millet neyin ne olduğunu artık iyi biliyor. 24 Haziran seçimlerinde birlik ve beraberlik noktasında hareket etmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ve meclis seçimlerinde yürütmeyle, yasamayla birlikte güçlü hareket etme fırsatı verecek bir sonuç için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.