Başkan Tiryaki, Altınpark Mahallesi sakinleriyle görüştü

Altınpark Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine belediye binasında bir toplantı düzenleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, vatandaşların kentsel dönüşüm taleplerini dinledi.

Başkan Tiryaki, Altınpark Mahallesi sakinleriyle görüştü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Oturdukları binaların sağlam olmadığını Başkan Tiryaki’ye bildiren bölge halkı, dönüşüm istedi. Altındağlı vatandaşlar, gerçekleştirdiği dönüşüm çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştiren Başkan Tiryaki’ye güvendiklerinin altını çizdi.

Başkan Tiryaki, “Kentsel dönüşüm fikri bölge halkı arasında olgunlaşmalı. Konu daha geniş kapsamlı bir şekilde daha büyük bir katılımla tekrar görüşülmeli. Bölge halkının dönüşüm hakkında kesin bir karar alması ve aldığı bu kararın arkasında durması gerekiyor. Çalışmalarımızda zaman zaman sorunlarla karşılaşıyoruz. Taleplerinize her zaman cevap vermek isteriz. Zaten amacımız sizin daha iyi, daha modern konutlarda oturmanız. Fakat bu işi bakanlığa götürdüğümüzde itiraz dilekçeleriyle karşılaşmak da istemeyiz. Siz istedikten sonra dönüşüm gerçekleşebilir. Ama önce kendi aranızda bir mutabakat sağlamalı ve bir karara varmalısınız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.