Başkan Tiryaki'den açılış öncesi son denetimler

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı yatırımlarla ve çalışmalarıyla Altındağ’ın çehresini değiştiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yakında açılışını gerçekleştireceği projelerini yerinde gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Tiryaki'den açılış öncesi son denetimler
Yayınlanma:
Güncelleme:

Altındağ'ın çehresini değiştiren yatırımların inşaatlarıyla yakından ilgilenen ve sık sık çalışmaları yerinde inceleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yaz döneminde birbiri ardına açılışları yapılacak tesislerde açılış öncesi son denetimleri gerçekleştirdi. Sabahın erken saatlerinde, dev yatırımları tek tek gezen Başkan Tiryaki, yerinde incelemeler yaptı.

İLK DURAK AT MANEJİNİ OLDU

İlk olarak yapımı tamamlanan ve kısa sürede açılması planlanan at manejini ziyaret eden Başkan Tiryaki, burada tamamlanması gereken işleri sıraladı ve çalışmaların hızlanmasını istedi. Manej çevresinde yapılan düzenlemeleri inceleyen Başkan Tiryaki, ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

DUALAR GÜÇ VERİYOR

Altındağ'ın hem fiziksel hem sosyal açıdan büyük bir değişim geçirdiğini söyleyen Veysel Tiryaki, “Şu anda yıkım, yol açma ve kentsel dönüşüm çalışmalarımızın yanı sıra, park, aile sağlığı merkezi, spor tesisi, 112 acil servis istasyonu, okul, kültür merkezi ve cami inşaatlarımız Altındağ'ın dört bir tarafında devam ediyor. İlk günkü heyecanımızla Altındağ'ın geleceği için her gün sabahın erken saatlerinden gece geç vakitlere kadar çalışıyoruz. Altındağlıların duaları bize güç veriyor” dedi.

HER 15 GÜNDE BİR AÇILIŞ YAPACAĞIZ

Tamamlanmış 20’den fazla yatırımın açılmak için sıra beklediğini söyleyen Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nin hiçbir kurum ve kuruluşa borcu olmayan bir belediye olduğunun altını bir kez daha çizdi. Tiryaki, “Tüm kaynaklarımızı Altındağlıların yaşam kalitesini artırmak için kullandık. Bütçemizin yarısını yatırıma harcıyoruz. Her 15 günde bir açılış yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.