BBP’den Yenimahalle’ye çıkarma

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Ankara İl Başkanı Mahir Alay ve yönetimini makamında ağırladı.

BBP’den Yenimahalle’ye çıkarma
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, BBP Ankara İl Başkanı Mahir Alay ve yönetimini makamında ağırladı.

DEVLET ÜRETİCİYİ DESTEKLEMELİDİR

Türkiye’nin ekonomik bir darboğaz içinde olduğunu ve bunun hem vatandaşı hem de esnafı etkilediğini söyleyen Yaşar, “Vatandaş ekonomik açıdan büyük sıkıntı içerisinde. Esnafın ve sanayicinin durumu da ortada. Şuanda kapanan dükkân sayısı açılandan fazla. Parası olan ise yatırım yapmaya korkuyor. Bu süreçte, herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde emek vererek, üreterek, bu zor günleri atlatacağımıza inanıyorum. Bu konuda özellikle devleti yönetenlere büyük iş düşüyor. Devlet üreticiyi desteklemeli ve tasarrufa gitmelidir” dedi.

Tek çıkış yolu üretim

Krizden çıkmanın tek yolunun üretmek olduğuna vurgu yapan Başkan Yaşar, “Dış borcumuz artarak devam ediyor. Borçlanarak değil ancak üreterek kazanırız. Hükümetin yerli üretimi teşvik etmesi gerekiyor. Halkın yüzünü güldürmeliyiz” diye konuştu.

GEÇMİŞTE YAPILAN HATALARIN FATURASI ÖDENİYOR

Konuşmasında bazen terörle bazen de birtakım yaptırımlarla Türkiye’nin zayıflatılmak istendiğine değinen BBP Lideri Destici ise, “Özellikle Suriye’de sınırımızın öbür tarafında yaşananlar Türkiye’nin varlığını, birliğini tehdit ediyor. Amaçları PKK, PYD ve YPG adı altında bir terör bölgesi, bir terör devleti kurdurmak. Türkiye bugüne kadar bu oyunları bozdu, inşallah bundan sonra da bozacaktır. Geçmişte yapılan hataların faturası ödeniyor. Ama evet sıkıntılarımız var, belki ödememiz gereken bedeller var ama biz gerekirse bu bedellerin hepsini öderiz. Milletimizin bağımsızlığından, istikbalinden, birliğinden ve beraberliğinden bugüne kadar ödün vermedik, bundan sonra da ödün vermeyeceğiz” dedi.

MİNYATÜRLERİ ÜZERİNDEN PROJELERİ ANLATTI

Ziyaretin sonunda Yaşar, Yenimahalle’de gerçekleşen ve devam eden projeleri minyatürleri üzerinden Destici’ye anlattı. Özellikle Yamaçevler’de gerçekleşen kentsel dönüşüm projesinin gecekonduyu tarihe gömeceğini söyleyen Yaşar, "Yamaçevler, Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesiydi. Bu projeyle ilçemizde gecekonduyu tarihe gömüyoruz. 67 hektarlık alanda, 5 bin 200 kişinin yaşamını sürdürdüğü mevcut bin 500 gecekondunun etap etap yıkımını yaparak bölgede modern binaları yükselteceğiz" dedi. Yaşar, Destici’ye günün anısına YENİMEK kursiyerlerinin el emeği göz nuru olan bir çini de hediye etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.