Belediyecilik sosyal demokratların işidir

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Ankara’da 25 ilçe var. Sadece 2 tanesi CHP’den. Yapılan anketlerde Ankara’nın en başarılı iki belediyesi Çankaya ve Yenimahalle. Bu bir tesadüf mü? Hayır değil. Belediyecilik sosyal demokratların işidir” dedi.

Belediyecilik sosyal demokratların işidir
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı tarafından daha çağdaş bir Etimesgut için düzenlenen “Toplumcu Belediyecilik Paneli”ne konuştu. Belediye başkanı “kentin anası ve babasıdır” diyen Başkan Yaşar, “Belediye başkanı olan kişi mesleğini severek yapmalıdır. Eğer yaşamınızdan fedakarlık yapmak istemiyorsanız, bu işi yapmazsınız. Belediye başkanları yoğun bir programla çalışır. Çünkü onlar devletin ilk kapısıdır. Vatandaşın en rahat ulaşacağı makamlardır belediye başkanları” diye konuştu.

manset1-010.jpg

BELEDİYECİLİK HALKA HİZMET MAKAMIDIR

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de “Belediyecilik doğumdan mezara kadar halka hizmet ettiğimiz kutsal bir görevdir. Halka hizmet etme noktasında halka birebir çalıştığımız önemli bir görevdir. Ankara’da 25 ilçe var. Sadece 2 tanesi CHP’den. Yapılan anketlere göre Ankara’nın en başarılı belediyesi de bu iki belediye. Bu bir tesadüf mü? Hayır değil. Belediyecilik sosyal demokratların işidir. Çünkü bizim dünya görüşümüzde ve halka yaklaşımımızda ilk kısas kamu yararıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.