Kutlu Tamay

Kutlu Tamay

Bir Ankara klasiği “The House Cafe”

Bir Ankara klasiği “The House Cafe”

Gerçekten de artık Ankara’nın eskilerinden, klasikleşmiş mekânlarından diyebileceğimiz “The House Cafe” yılların tecrübesiyle her geçen gün daha iyiyi, daha güzeli yakalama gayreti içerisinde yoluna emin adımlarla devam ediyor ve kalitesini her geçen gün artırıyor. Filistin caddesinin en gözde yerinde hoş dekorasyonu ile dikkat çeken mekânda yemekler de oldukça lezzetli ve iddialı. Hamburgerden pizzaya, salata çeşitlerinden balığa ve et çeşitlerine kadar her damağa ve zevke hitap eden lezzetleri bulabilmektesiniz.

kutlu-tamay2.jpg

Tüm çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü, servis hızlı, hijyene de son derece önem veriliyor. Mekânın hem açık hem kapalı bölümleri bulunmakta… Kışın sıcak yazın ise serin bir ortam sağlanmış müşterilerin konforu için. Prestijli ve hoş dekorasyonu sizi mutlu ediyor ve kesinlikle özel hissetmenizi sağlıyor.

kutlu-tamay3.jpg

Bunların dışında mekânda dj performansı ile özel partiler de düzenlenmekte. Bu gecelerde dostlarınızla gelip çok keyifli saatler yaşayabilir ve hatta kendi özel günleriniz de de rahatlıkla mekândan en güzel şekilde faydalanabilirsiniz.

kutlu-tamay4.jpg

Gündüz gelip kahvenizi yudumlayıp keyif yapabilirken gece de birbirinden lezzetli yemeklerin ardından çeşit çeşit kokteyller eşliğinde müzik dinleyip eğlenebileceğiniz bir kulüp havasına giren bu özel mekânı denemenizi tavsiye eder, bu tarz mekânların Ankara’mıza değer kattığının ve kalıcı olması gerektiğinin bir kez daha altını çizmek isterim.

Tüm dostlara keyif dolu, sağlıklı, huzurlu günler dilerim…

kutlu-tamay5.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kutlu Tamay Arşivi