Bizim için olmazsa olmaz savunma olacaktır

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nin yeni ekibi Polatlı Belediyesi Spor Kulübü antrenörü Kıvanç Özcan, “Bu turnuva sezon için eksikliklerimizi ve neyi daha çok geliştirmemiz gerektiğini gösterdi. Çünkü yeni sezonda bizim için olmazsa olmaz savun

Bizim için olmazsa olmaz savunma olacaktır
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

Bu sezon Bayanlar Hentbol 1. Liginde başarılı bir performans sergileyip Türkiye hentbol en üst ligi olan Bayanlar Hentbol Süper Ligi’ne yükselen Polatlı Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı Çanakkale kampının ardından hazırlık maçlarına başladı.

BİRİNCİ OLDULAR

İzmir hentbolunun alt yapısından yetişen ve lenf kanseri nedeniyle 25 yaşında hayatını kaybeden İzmir Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı sporcusu Can Çağnay anısına düzenlenen Fuar Turnuvası’nın şampiyonu Polatlı Belediyespor oldu. Fuar Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan müsabakaların ardından Ankara temsilcisi Polatlı Belediyesi Spor Kulübü turnuva birincisi oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’yı 26-21, Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü’nü 36-26 ve son gün Üsküdar Belediyesi SK’yı 39-32 mağlup eden Polatlı Belediyesi Spor Kulübü genç yaşta hayata gözlerini yuman Can Çağnay için düzenlenen turnuvada birinci oldu.

İLK HEDEF SAVUNMA

Turnuva ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Polatlı Belediyesi Spor Kulübü antrenörü Kıvanç Özcan maç sonrası yaptığı açıklamada “Sezon öncesi güzel bir turnuva oldu bizim için, çünkü bizim gibi yeni oluşan takımların maç yapma ihtiyacı oluyor. Bu yüzden davetleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’ya teşekkür ederiz. Bu turnuva sezon için eksikliklerimizi ve neyi daha çok geliştirmemiz gerektiğini gösterdi.  Zaman zaman savunmada iyi şeyler yapsak ta, bununla ilgili daha geliştirmemiz gereken anlayışların olduğunu tespit ettik. Çünkü yeni sezonda bizim için olmazsa olmaz savunmamız olacak. Bu doğrultuda da teknik ekip olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefi olan bir takımız, bizlere her türlü desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ya, Başkanımız İsa Şengül ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz. 2017-2018 sezonda tüm takımlara başarılar diler, sakatlıksız bir sezon dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.