Kırıkkale Valisi Mehmet Makas öğrencilere karnelerini dağıttı

Kırıkkale'de 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Toplam 243 okulda eğitim gören 47 bin 109 öğrenci, yarıyıl tatilinin sona ermesiyle karne heyecanı yaşadı.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas öğrencilere karnelerini dağıttı
Yayınlanma:

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan Kaymakam Vekili Mustafa Babacan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar ve diğer yetkililer, öğrencilere karnelerini dağıttı. Vali Makas, Şehit Mustafa Uğurelli Ortaokulu'nda sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet etti ve ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

ÖĞRENCİLER MUTLU

Alp Tura isimli 5. sınıf öğrencisi, yarıyıl tatilinde de ders çalışacağını ve Vali Bey ile Osman Başkan'ın sınıfa gelip sohbet ettiklerini, karnelerini verdiklerini ve hediyeler de verdiklerini belirtti. Birinci dönemi iyi geçirdiklerini ifade eden Alp, ikinci döneminin de iyi olmasını istediğini söyledi. Yarıyıl tatilinde memleketlerine gideceklerini ve çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Azra Coşkun isimli başka bir 5. sınıf öğrencisi de karnesini aldıklarını ve bütün sınıfın notlarının çok iyi olduğunu ifade etti. Vali Bey ile görüştüklerini belirten Azra, yarıyıl tatilinde ellerinden geldiğince çalışacaklarını söyledi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.