Kırıkkaleliler neden klorlu suya mahkûm edildi?

Eski Bakan Veysel Eroğlu tarafından yapılan ancak açılıştan sonra yüksek maliyetli olması nedeniyle kullanılmayan Kırıkkale'deki su tesisi çürümeye terk edilirken; Kırıkkaleliler ise o günden bu yana klorlu su kullanmak zorunda kalıyor.

Kırıkkaleliler neden klorlu suya mahkûm edildi?
Yayınlanma:

Dönemin Çevre Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yıllar önce açılışı yapılan Kırıkkale Belediyesi içme suyu arıtma tesisi, yüksek maliyeti nedeniyle kapatılarak adeta çürümeye terk edildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Kırıkkale'deki su sorunu patlak verdi. Uzun yıllardır klorlu su kullanmak zorunda kalan Kırıkkale halkını tedirgin eden bir gelişme yaşandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili başkan Leyla Şarlıoğlu’nun musluktan içilebilir su isteği üzerine, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir bir açıklama yaparak bu problemini bir kez daha gün yüzüne çıkarttı.

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Eldemir, yaptığı açıklamada tesiste incelemelerin başladığını, orta ve kısa vadede çözüm üretileceğini söyledi.

Haberin tamamı...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.