Kırşehir'de Selahattin Ekicioğlu ne yaptı?

CHP'li Selahattin Ekicioğlu tarafından uzun yıllardır yönetilen Kırşehir'de önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? Detaylar haberimizde...

Kırşehir'de Selahattin Ekicioğlu ne yaptı?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

31 Mart yerel seçimlerinde tüm Türkiye'ye belediyeler bazında büyük bir değişiklik yaşandı. 31 Mart'ta CHP, Kırşehir'de yine ipi göğüsledi. Uzun yıllardır CHP'nin kalesi olan Kırşehir, 31 Mart seçimlerinde de yine şaşırtmadı. Selahattin Ekicioğlu tarafından yönetilen Kırşehir'de önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? İşte detaylar...

SELAHATTİN EKİCİOĞLU KIRŞEHİR'DE 5 YIL BOYUNCA NE YAPTI?

Kırşehir'de 2019 seçimlerinde belediye başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Selahattin Ekicioğlu, 2024 seçimlerinde de yaklaşık yüzde 52,86 oy alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu.

Belediye başkanı olduğu önceki dönemde Ekicioğlu, kente birçok hizmet kazandırdı. Sosyal projelere ağırlık veren Ekicioğlu, çalışmalarını daha çok gençler ve kadınlar üzerinde yoğunlaştırdı.

Kente başta Çukurçayır Mahallesi Mehmet Yılancı Parkı, Mehmet Çavuş Cesarettepe Kahramanlar Parkı, Yenice Kültürevi, 29 Ekim Gündüz Bakımevi, Bağbaşı Kültürevi, Pelin Yüksek Kültür ve Taziye Rvi, Emekliler Lokali, Kırköy Mesire ve Piknik Alanı, Sabriye- Hasan Kılıç Engelsiz Yaşam Merkezi, Kırşehir Belediyesi Yaşlı Hizmet Merkezi, Terme Şelale Park, Asri Mezarlık, Sağlık Yaşam Merkezi, Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı.

SELAHATTİN EKİCİOĞLU GELECEK DÖNEMDE NELER YAPACAK?

Selahattin Ekicioğlu, seçim döneminde Kırşehirlilere birçok vaatte bulundu. Kırşehir'in gelişmesi için birçok projeyi yeni dönemde hayata geçireceğine söz veren Ekicioğlu, "Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hep birlikte Kırşehir için çalışacağız." demişti.

"KIRŞEHİR KAZANDI"

Kırşehir'de Ekicioğlu, "Bu seçimin kaybedeni yok, kazananı var. Bütün Kırşehir kazandı, sizler kazandınız. Çünkü toplum ayrışmak, kutuplaşmak istemiyor, toplum bütünleşmek istiyor. Toplum sevgi istiyor, hoşgörü istiyor, anlayış istiyor, demokrasi istiyor, adalet istiyor, barış istiyor." şeklinde konuşmuştu.

"KIRŞEHİR'DE ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Kırşehir'in ulaşım sorununu çözeceğini belirten Ekicioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kırşehir'in ulaşım sorununa çözüm üretmek için İstanbul'un ulaşım sorununa çözüm arayan İstanbul Metro A.Ş. ile toplantı gerçekleştirdik. Test sürüşüne başlanan elektrikli ART sistemi araçların deneme sürüşlerine biz de katıldık." ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.