"Yorgunluk" deyip geçmeyin sakın!

Psikolog Rabia Bağcı, iki haftadan fazla süren bahar yorgunluğu sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak vatandaşları uyardı.

"Yorgunluk" deyip geçmeyin sakın!
Yayınlanma:

Bahar aylarıyla birlikte vatandaşlarda oluşan yorgunluğa dikkati çeken Psikolog Rabia Bağcı, bahar yorgunluğu olarak adlandırılan bu durumun, mevsim değişikliklerine bağlı olarak vücutta ortaya çıkan bir dizi fiziksel ve duygusal belirtiyle kendini gösterdiğini ifade etti.

Bahar yorgunluğu hakkında açıklamalarda bulunan Medicana Konya Hastanesinden Psikolog Rabia Bağcı, bahar yorgunluğunun nedenlerini anlatarak bu noktada bireylerin neler yapması gerektiği konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Bağcı, bahar yorgunluğunun, mevsim geçişlerinde, özellikle bahar aylarında ortaya çıkan halsizlik, konsantrasyon problemleri, uykusuzluk, sürekli yorgun hissetme, işleri yetiştirememe, suçluluk ve üzgünlük hissi, karar verememe, günlük işlerde azalma, iştahta değişiklikler, kas ve eklem ağrıları, enerji düşüklüğü gibi belirtileri taşıyan ruhsal bir durum olduğunu açıkladı.

Devamı için tıklayınız...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.