'Bomba oyunu' karakolda bitti

Ankara Keçiören'de iki çocuk tarafından bomba süsü verilip otobüs durağına bırakılan düzenek, uzman ekipler tarafından kaldırıldı. Çocuklar işlem yapılmak için karakola götürüldü.

'Bomba oyunu' karakolda bitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'nın Keçiören ilçesinde iki çocuğun bomba süsü verdikleri ve otobüs durağına koydukları düzenek, caddenin trafiğe kapatılmasının ardından uzman ekibin incelemesiyle kaldırıldı. İki çocuk, oyun amaçlıbomba süsü verdikleri düzenek yüzünden karakola götürüldü.

Keçiören Aşık Veysel Caddesi Aşık Veysel Parkı karşısındaki otobüs durağında bomba düzeneği gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine giden polis ekipleri, durakta bomba görünümlü cismi görünce yolu trafiğe kapattı ve bölgeye uzman ekip çağrıldı. Caddenin kapatılması, akşam saatindeki yoğunluk nedeniyle trafiği olumsuz etkiledi.

Oyun amaçlı yapmışlar

İncelemeler sırasında bir kişi polise, bomba süsü verilmiş düzeneği iki arkadaşın yaptığı bildiriminde bulundu.

15-16 yaşlarındaki iki çocuktan birinin babası olduğu öğrenilen kişi olay yerine gelerek, polise bunun bomba değil, oyun amaçlı yapılmış bir şey olduğunu ve durumdan büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

Her ihtimale karşı incelenen cisim, bomba imha uzmanınca bulunduğu yerden kaldırıldı. Cismi oyun amaçlı yaptıkları söylenen çocuklar ise işlem yapılmak için karakola götürüldü.

Cadde, duraktaki cismin kaldırılmasının ardından yaklaşık bir saat sonra trafiğe açıldı.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.