Sefer Aşır Eraslan

Sefer Aşır Eraslan

ÇİÇEK SULAMAK ve PİYANO ÖĞRENMEK

ÇİÇEK SULAMAK ve PİYANO ÖĞRENMEK

Değişik bir tip olan Kamer Genç, dışarıdan görüldüğü gibi, hep olumsuz bir insan da değildir. Bazen aklına eser uçakta kendisinden daha ön sırada oturan Türkeş’e “kalk orası benim yerim sen buraya layık değilsin” diyecek kadar agresif, bazen de Pertek’te öğretmen olan ülkücü ailenin yolu PKK’lılarca kesilip kurşuna dizilecekken kaçanların imdadına yetişecek kadar insansever ve yardımsever bir tip.Renkli olduğu kadar dobra bir insandı.Saklısı gizlisi olmayan,”ben Türkmen’im” diye haykıracak kadar da cesur bir insandı.İşte bu insan bir yanlış yapmış birisiyle bir kadınla evde buluşmuştu da kapıda bekleyen gazetecilere “çiçekleri suladım” demişti.Bu sözü ölünceye kadar onunla dolaştı her yeri.Her gören onun çiçek sulama işindeki maharetini konuştu.Çiçeğini şimdi kim veya kimler sular bilinmez.Lakin bir bahane bulması gerekiyordu o da bunu buldu.

Bir cemaat diye adlandırılan aslında cemaat değil, kadın pazarlama merkezi olduğu anlaşılan bir oluşuma işlem yapıldı.İlk tanıdığımda mason ama Darwinin “insanın maymundan gelme olduğu “tezini çürütmekle görevli, anlatılan fikirlerin kendisinin değil başkalarına bol para vererek yazdırdığı yazılardan oluşan kitaplarından tanıdım.O zaman mankenleri sahiplenerek onları yaptıkları işten pişman olmaya, tövbe etmeye davet edip, yeniden bir ihtida olayının yaşanmasına vesile olan bir oluşum olarak bildik. Bütün dini söylemlerle siyaset yapanların ilk başvurdukları yer meyhaneler, eğlence mekanları,ayyaş durakları,genel kadınların pişmanlığı gibi yerler olduğu gerçektir.Acaba bunu yapmakla şayet seçimi kazanamazsa dost mu kazanmak için yapmaktadırlar veya oradakilerin toplumun ekseriyetini mi teşkil etmektedir veyahut da kendileri için söylenen olumsuz söylemleri böylece yıktıklarını mı zannederler bilmem.İşte bu mankenlerin pişman olup kapanıp hidayete erdiği, içinde bulunduğu insan fıtratına uygun olmayan ortamdan kurtardıklarını ilan ederek yenilerini bu katara katmak için onları reklam yüzü olarak kullandıkları söylenirdi.Oysa daha vahimi onlar için değişen bir şeyin olmadığı onlar vasıtasıyla yeni elemanların fuhuş batağına çekildiğini öğreniyoruz.TV de yaptıkları çalgılı eğlenceli toplantıların dini bir tarafı dine benzeyen bir yanı,dindarların yapacağı bir iş olmadığı malumdu.Bunlara benzer pek çok sapıklık mevcuttur.

Peki bunlar yıllarca TV de gözler önünde yapılırken ses çıkarılmadı da neden şimdi operasyon başlatıldı acaba? Birilerinin söylediği gibi bir partideki 11 ahlaksız FETÖ mensuplarının çektiği operasyon işini bunlar da başka birilerine mi çekeceklerdi.Ortaya faş olmadan işin önü mü alındı? Abdurrahman Dilipak’ın söylemiyle ”süreç iyi idare edilmezse kendilerine zarar verir hale mi gelir” düşüncesinin altında ne yatmaktadır.Sosyal medyada bir eski bakan, bu kadın pazarlayıcıların müşterisi olduğu söylendi O bakan da en çok TV de görünen en gençlerinden “bir kızdan piyano dersleri aldığını” söyledi.Oysa kendisi piyano değil saz çalmaya tutkun olan bir bölgenin insanı.Piyano öğrenmek de nereden çıktı? Hala piyano çalmaya devam ediyor mu? Baku’de çalışırken Türkiye’den gelen öğrencilerin birinci işi bir Rusça öğretmeni bulmaktı.Tahmin edileceği gibi Rusça öğretmeni kadın olursa daha kolay öğreneceklerini söylerlerdi.Lakin beş ay geçmesine rağmen hala Rusça derslerinin zayıf olduğunu hiçbir ilerlemenin olmadığını öğrenmiştim de sormuştum “oğlum siz Rusça öğrenene kadar hoca Türkçe öğrendi sizde bir ilerleme yok” demiştim..

Bu oluşumun casusluk yaptığı iddiası da ortadayken hangi sırları satmış olabilirler acaba? Piyano öğrenenlerden öğrendikleri sırları mı sattılar yoksa başka kanallardan elde ettikleri bilgiler de var mıdır? Herhalde piyano öğretim metodlarını satmamışlardır. Digital verilerin bir kamyon dolusu CD’ lerin alıp götürüldüğü söylendi. Peki bunların böyle bir ihtimale karşı kopyalanmadıkları ne malum.Onların içinde yeni piyano öğrencileri var mıdır?

Şimdi işin sonuna gelelim.Çiçek sulamak mı bir bahane olarak makbul ve mantıklı yoksa piyano öğrenmek mi makul ve mantıklıdır? Piyanocuların sayısı kaçtır?Bu oluşumun ilanı var mıdır ki”piyano dersleri verilir” diye? Başka piyano kursları iyi öğretemedikleri için midir buraya rağbet? Onca erkek elemanları varken neden kızlar tercih edilmiştir?Rusça öğrenen öğrencinin tercihi galiba. Bunların piyasaya sürülmesi yakın mıdır? ABD veya İsrail’e servis edildiyse yakın zamanda bunların faş olması ihtimali var mıdır? Siyasetçilerin devlet kasasından aldıkları paranın büyüklüğü ve harcadıkları yerler…İçinden öğrencilere burs veren var mıdır acaba?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sefer Aşır Eraslan Arşivi