Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de dünya liderleri ile birlikte

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulunda ABD'nin New York kentinde dünya liderleri ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de dünya liderleri ile birlikte
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler (BM) 73. Genel Kurulu`na katılmak üzere bulunduğu ABD'nin New York şehrinde birçok temaslarda bulundu.

2658362bm1.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, basına kapalı gerçekleştirilen görüşme öncesi Guterres`in ziyaretçi defterini imzaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmenin ardından Dünya Ekonomi Forumu kurucusu ve Yönetici Başkanı Klaus Schwab`ı kabul etti. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme 25 dakika sürdü.

2658363bm4.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temasları kapsamında KKTC Dışişleri Bakanı Kudret Özersay`ı kabul etti. BM Genel Merkezi`nde gerçekleşen basına kapalı görüşme 15 dakika sürdü.

2658364bm5.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD'nin New York şehrinde, Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile görüşmesinde iki ülke ilişkileri değerlendirildi. Görüşmede Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da hazır bulundular.

bm2.jpg

BM'de Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile görüşmesi bittikten sonra Milenyum Otele geçerek Ruhani ile başbaşa görüştü. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleşti.Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın Belçika Başbakanı Charles Michel ile görüşmesinde iki ülke ilişkileri değerlendirildi. BM Genel Merkezi`nde yapılan kabul basına kapalı gerçekleştirildi.

bm3.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.