Demet Akalın hangi ünlü için koruma kararı aldırdı

Ünlü sanatçı Demet Akalın ünlü isim için 3 ay süre ile koruma kararı aldırdı.

Demet Akalın  hangi ünlü için koruma kararı aldırdı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Demet Akalın, ölen kuzeninin ardından kendisine, Ota b..a timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL'yi sağlığın için harcasaydı bugün anneciğinle iftarını yapacaktın" diyen Nihat Doğan'ı affetmedi.

NİHAT DOĞAN DEVAM EDERSE HAPİS YATACAK

Demet Akalın konu üzerine mahkemeye başvurdu. Mahkeme kararına göre; Nihat Doğan, Demet Akalın ile ilgili şiddet aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak. İletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek. Koruma kararına uymazsa 3 günden 10 güne kadar zorlama hapis yatacak.

DEMET AKALIN'A ATEŞ PÜŞKÜRMÜŞTÜ

Oğuz'un ölüm haberiyle yıkılan Nihat Doğan, "Ota b..a sosyal medya hesaplarında timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın, çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL'yi sağlığın için harcasaydı, bugün sen de anneciğinle iftarını yapacak, karnen için gün sayacaktın. Demet Akalın'ın da çocuğu var. Rabbim onu çocuğuyla imtihan etmesin. Demet bir de acılı anneye 50 bin TL'lik dava açmış. Allah ıslah etsin seni. Mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan kraliçelerle dolu." diyerek Demet Akalın'a ateş püskürmüştü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.