Dünyagöz Ankara’dan öğrencilere yardım kampanyası

Dünyagöz Ankara personeli ve doktorlarının katkıları ile alımları gerçekleştirilen kıyafet, okul gereçleri ve kırtasiye malzemeleri, Erzurum’da bulunan okula gönderildi.

Dünyagöz Ankara’dan öğrencilere yardım kampanyası
Yayınlanma:
Güncelleme:

 

 

Göz sağlığı konusunda yaptığı çalışmaların yanı sıra, sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem veren Dünyagöz Ankara, Bölge Direktörü Hüseyin Kılavuz’un da desteği ile Erzurum’daki Horasan Kalender İlkokulu öğrencileri için bir yardım kampanyası gerçekleştirdi. Tamamen Dünyagöz Ankara personeli ve doktorlarının katkıları ile alımları gerçekleştirilen kıyafet, okul gereçleri ve kırtasiye malzemeleri, Erzurum’da bulunan okula gönderildi.

Yardım kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan Dünyagöz Ankara Bölge Direktörü Hüseyin Kılavuz, “Bugün, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın gelecekleri için belki de çok önemli bir rol üstlenecek okul gereçleri, kırtasiye malzemeleri ve kıyafetleri kendilerine ulaştırmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımlar ulaştıktan sonra çocuklarımızın yüzlerinde oluşan o gülümseme ve minik yüreklerinde gelecekle ilgili oluşan umut, bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Bu girişimi yaygınlaştırmalı ve daha fazla çocuğun geleceği için umut olmak ise en büyük hedefimiz. Emeği geçen tüm değerli çalışma arkadaşlarımıza ve kıymetli doktorlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.