Uğur Böceği

Uğur Böceği

Eğri oturup doğru düşünüp doğru düşünüp doğru konuşmak gerekirse

Eğri oturup doğru düşünüp doğru düşünüp doğru konuşmak gerekirse

İnsanların aklına girin, fikirlerini değiştirin. Onlara ideallerin değil, paranın daha önemli olduğunu savunun. Çalışmaktan alıkoyun; hazır yemeğe alıştırın. Doğal üretimden uzaklaştırın. Bizim onlara sunduğumuz, hibrit tohumları, GDO’lu ürünleri övün, daha çok üretmek için kimyasal gübrelerle daha çok üretsinler. Ancak aldıkları ürünlerin, faydasız olduğunu, vücutlarına fayda getirmediğini söylemeyin. Hasta olsunlar, iyileşmek için bizim ilaçlarımızı kullansınlar. İlaçların içine farklı rahatsızlıklıklar veren maddeler koyun ki, içtikleri ilaçlarla bir yandan iyileşirken, bir taraftan da hasta olsunlar. Onlara devamlı ilaç satalım. Hem sağlıklarını hemde paralarını alalım. 

Kendi yemeklerinden öz kültürlerinden sıyırıp alın. Fast food ürünleri verin. İçinde zarar içeren içecekleri verin içsinler. NB Şekerler, koruyucu diye kullanılan zararlı maddeler içeren hazır işlenmiş gıdalarla metabolizmalarını bozun.
Sağlıklarıyla oynayın. Şişsinler obez olsunlar, şişsinler çalışmaktan uzaklaşsınlar. Tembellik genel karakterleri olsun. Tembel olsunlar ki! Bananeci bir toplum olsunlar.  Vatan millet olma duygularını içlerinden alın; her birini ayrıştırın, oncu, buncu, olsunlar, bir olmasınlar. Kamplaşsınlar kavga etsinler. Her biri kendini haklı görsün, aman uzlaşmasınlar. Kardeş kardeşi kırsın, kardeşler birbirini kardeş değil kalleş görsünler. Bize düşman bile olsalar ellerinde bizim ürünlerimiz olsun vazgeçemesinler. Özde değil sözde vatansever olsunlar. Olan sıkıntıları herkes birbirinden bilsin. Bu durum onların yüzünden oldu desinler. Kimse kendini suçlu görmesin. Aman okumasınlar, öğrenmesinler. Eğer okurlarsa kardeş olmayı, dost kalmayı, doğal kalmayı, çalışmayı, temiz olmayı öğrenirler. Aman öğrenmesinler aman bilmesinler. Hiç kimse kendini eleştirmesin. Kendi yaparken mubah başkası yaparken günah saysınlar.

Şu günlerde ekonomimizde sıkıntılarımız var. Bazıları felaket senaryosu yaparken kimileri de hiçbir şey yokmuş gibi tavır sergiliyor. Enflasyon % 20’lere yaklaştı.

Bu ülke bizim, oluşabilecek güzellikleri de biz paylaşacağız, zorlukları da. Önemli olan ise sorumluluklarımızı yerine getirmek, kendi çevremizi düzeltmek, motive etmek. Önce çalışacağız hem de çok. Doğal ürünler üretelim. Sağlığımızı koruyalım. Fırsatçılara meydan vermemek için çok çalışmamız lazım, boşa yanan lambaları kapatalım. Boşa çalışan televizyon, bilgisayar veya diğer enerji harcayan aletleri kapatalım. Üreteceğiz daha çok üreteceğiz. Öncelikle dışa bağımlılığımızı azaltacağız. Ürettiklerimizin fazlasını ihraç edeceğiz. Tüketen değil üreten toplum olacağız.

Biz olacağız eskilerin tabiriyle düşmanımızı sevindirmeyelim.

Uğur böceğiniz diyor ki!

Eğri oturup doğru düşünüp, doğru konuşmak gerekirse; ‘‘Onların hedefi biziz. Onlar bizi biz olmaktan alıkoymadan. Hep beraber bir olup, biz olup onlara bu fırsatı vermeyelim’’.

Onların bize sunduğu sağlıksız ürünleri bize allayıp, pullayıp satanlar kendi ülkelerinde kullanmıyorlar. İsrail’de kanser vakası yok desem sanırım anlarsınız.

İsrail’in kuklası olan Trump’a, Amerika ve de yandaşlarına fırsat vermemek lazım.

Çünkü ‘‘Biz Birlikte Güçlüyüz’’.

Saygılarımla;

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Böceği Arşivi