Ankara’da döner fiyatları ucuzladı

Son günlerde başta Ankara olmak üzere Türkiye genelinde birbiri ardına açılan et döner dükkanları büyük bir rekabet ortamı oluşturdu.

Ankara’da döner fiyatları ucuzladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Son günlerde başta Ankara olmak üzere Türkiye genelinde birbiri ardına açılan et döner dükkanları büyük bir rekabet ortamı oluşturdu. Başkentte açılan ve adından sıkça söz ettiren et döner fiyatlarının yarıya çekilmesine sebep oldu. Türkiye genelinde 200, Ankara’da 17 bayiliği ile gıda sektöründe fiyatları alt üst eden et döner firması 25-30 liraya satılan et döneri 6,8,10 ve 12 liradan satarak adeta yeni bir rekora imza attı.

ET DÖNER FİYATLARININ DÜŞMESİNE BÜYÜK ETKİSİ OLDU

Hal böyle olunca vatandaşta bu durum nasıl olduğunu merak ederek bu gıda devinin açtığı şubelere giderek hem etlerin tadına baktı hem de fiyatların nasıl bu kadar düşük olduğunu araştırdı. Öte yandan ise bu gıda firmasının önünde ucuz et yiyebilmek için vatandaşlar tarafından kuyruklar oluştuğundan diğer döner ekmek satan şirketler tabiri caizse sinek avlamaya başladı. Ucuza satılan ete Ankara başta olmak üzere Türkiye genelinde ilgi yoğun olduğundan et döner satıcıları fiyatları yarıya çekti.

SADECE SÜRÜMDEN KAZANIYORUZ

Bizde Anadolu Gazetesi olarak başta Ankara olmak üzere Türkiye genelinde biranda 200 şubeye ulaşan bu et döner firmasını ziyaret ederek konunun ayrıntılarını sizler için araştırdık. Bu gıda firmasının açtığı İskitler Express şubesine giderek ucuza sattığı etlerin tadına bakarak yetkililerden bilgi aldık. Yediğimiz etlerin kalitesi o kadar iyiydi ki hemen yetkililere uzattığımız mikrofonda aldığımız cevaplar aslında bizi çokta şaşırtmadı. Şube müdürü gazetemize yaptığı açıklamada, “Az kazanıyoruz çok satıyoruz. Vatandaşımızın yoğun ilgisinden dolayı sürümden kazanıyoruz. Amacımız vatandaşımıza kaliteden ödün vermeden sağlıklı hijyenik etler yedirmek. Biz hem vatandaşımız çok et yesin, hem kaliteli, hem de ucuza yesin diye bu yola baş koyduk” dedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.