Çikolata da artık cep yakıyor! 60 gram çikolata 55 lira oldu!

Çikolata sevenlere kötü haber geldi. Özellikle çocukların ve gençlerin severek tükettiği çikolata artık cep yakıyor. 60 gramlık çikolatanın fiyatı 55 liraya çıktı.

Çikolata da artık cep yakıyor! 60 gram çikolata 55 lira oldu!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Yüksek enflasyon, üretim maliyetlerinin artması ve nakliye gibi birçok kalemdeki gider birçok ürünün fiyatının değişmesine neden oluyor. Bu ürünlerden biri de çikolata… Sütlü, bitter, fındık, fıstık ve karamel gibi birçok çeşidi olan çikolata fiyatıyla tüketicileri üzüyor.

iko.gif

ÇİKOLATA DA LÜKS OLDU!

Son zamanlarda çikolataya gelen zam özellikle çikolata severleri üzdü. Ünlü zincir marketlerde 60 gram çikolatanın fiyatı 55 liraya çıktı, 30 gram farklı çeşitteki çikolataların fiyatı ise 6-15 lira arasında değişiyor.

whatsapp-image-2024-05-05-at-12-09.gif

anadolugazete.com.tr olarak ünlü bir zincir marketten 30 ve 50 gramlık çikolata satın aldık. 30 gram çikolatanın fiyatı 6,75, 45 gram çikolatanın fiyatı 11,75 ve 50 gram çikolatanın fiyatı ise 14,50 lira. Ayrıca çikolatanın markasına göre de fiyat değişkenlik gösterebiliyor.

iko2.gif

VATANDAŞ DA DERTLİ!

Markette karşılaştığımız bir vatandaş, çikolatayı çok sevdiğini artık çikolatanın da lüks haline gelen yiyeceklerden biri olduğunu söyledi. Vatandaş, “Hiçbir şeyin yanına yanaşılmıyor. İndirim takip ediyoruz. İndirimde ne bulursak alamaya çalışıyoruz. Çikolata bile 15 lira oldu. 2-3 çocuğu olan her gün çikolata nasıl alsın?” diye konuştu.

Özellikle çocukların ve gençlerin severek tükettiği çikolata artık cep yakıyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.