Elma sirkesi ile haftada 2 kilo vermek mümkün

Elma sirkesi zayıflama formülü gerçekten çok etkili formüllerden bir tanesi. Aşağıda detaylı olarak yazılanların özü mide rahatsızlığınız yoksa yemeklerden önce 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal ile karıştırılarak içilir.

Elma sirkesi ile haftada 2 kilo vermek mümkün
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hem iştahı kesen içecek hem de yağ yakmanıza yardımcı.Baktınız aç karnına içemiyorsunuz  yemeklerden sonra içmek de fayda veriyor.Elma sirkesi alırken doğal olmasına dikkat ederseniz  elma sirkesi kürü ile haftada 2 kilo verebilirsiniz.Dr. oz olarak bilinen Mehmet Öz ün formülünü de deneyebilirsiniz. Bir bardak portakal, greyfurt ya da ananas suyuna, iki yemek kaşığı elma sirkesi ve bir yemek kaşığı bal katacaksınız. Bu karışımı her yemekten önce içeceksiniz. Yağları hızlıca yakarak kilo vermenizi sağlıyormuş.

ELMA SİRKESİ NASIL ZAYIFLATIYOR

Elma sirkesinin iyi bir zayıflama iksiri olduğunu pek çok insan bilmektedir. Elma sirkesi kullanımı tarih olarak asırlar önceye dayanmakta ve bu zayıflatan içecek, sağlık alanında değişik hastalıklara karşı yaygın bir biçimde yaklaşık 3 bin yıldır kullanılmaktadır. Elma sirkesinin sağlığa faydaları olduğu kadar kilo verme amacıyla da kullanılmakta olduğunu biliyoruz. İçerisinde barındırdığı besin maddeler, enzimler, organik maddeler ve bitkisel asitler nedeniyle elma sirkesi, doğanın neredeyse tüm faydalı vitaminlerini içerisinde barındıran bir sağlık şifa deposu olarak adlandırılabilir.

Bizler için elma sirkesi iştah kesen ve metabolizma hızını artıran etkileri ile ön plana çıkmaktadır. Elma sirkesi bir yandan vücuttaki zararlı toksinlerin ve ödemin atımı ile hücrelere daha fazla oksijenin ulaşmasına yardımcı olurken, diğer yandan da damarları açıcı etki yapmakta ve vücutta kilolara neden olan ödem adını verdiğimiz toksin içeren lenf sıvısının fazlasının vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı olmaktadır.

Elma sirkesinin kandaki yağları, trigliserid ve kolesterol gibi zararlı maddeleri eriterek lenf ve karaciğer yoluyla böbreklerden vücuttan atılmasına da yardımcı olduğunu biliyoruz.

Aşağıda sizlere verdiğimiz basit zayıflama taktiklerini uyguladığınız takdirde elma sirkesi ile zayıflama kürü kesinlikle çok basit ve sonuç alıcı faydalar doğuracaktır. Bulabilirseniz doğal elma sirkesi en güzelidir.Bazı markaların organik sirkeleri de kullanılabilir. Dileyenler tat vermesi için bir kaşık çiçek balı ve aroma vermesi amacıyla papatya çayı da ekleyebilirler. Sinameki tozu da 1 çay kaşığı kullanılırsa elma sirkesi ile zayıflama etkisini güçlendirmektedir.

ELMA SİRKESİ KÜRÜ YAPILIŞI VE HAZIRLANIŞI

1) Elma Sirkesi Bal Su Formülü Evde Nasıl Hazırlanır?

Öncelikle 2 tatlı kaşığı elma sirkesini bir bardak suyun ya da papatya çayının içerisine döküyoruz ve dilerseniz bal ve sinameki tozu da ekleyebilirsiniz. Ancak sinameki tozunun içerisinde şeker olmamalıdır. Bu elma sirkesi formülü kaşıkla bir güzel karıştırıldıktan sonra, zayıflama, kilo verme ve kolesterol düşürmek için kullanıma hazırdır.

2) Elma Sirkesi Zayıflamak İçin Nasıl İçilmeli ve Tüketilmeli?

Elma sirkesi ile zayıflamak için yemeklerden yarım saat kadar önce bir çay bardağı kadar hazırladığınız karışımdan içmelisiniz.Mide sorunu yaşarsanız yemeklerden sonra için.

3) Elma Sirkesi Kürü Yaparken Egzersiz ve Spor Faydalı mıdır?

Zayıflama hızını artırmak için haftada 3-4 kez ve günde de sabah öğle akşam olmak üzere her birinde 15 dakikalık zayıflama hareketleri yapmanız faydalı olacaktır.

4) Elma Sirkesi Kürü ve Su içmenin Faydaları

Elma sirkesi kürü uygularken gün içerisinde yeteri kadar su içmek, hem vücuttan toksin ve ödem atıcı etki yapacak hem de bağışıklık sistemini güçlendirecektir.

5) Elma Sirkesi Zayıflama Kürü Yaparken Diyet Yapılabilirmi?

Elma Sirkesi kürü ile birlikte uygulanacak uygun bir diyet listesi, sizlerin kalıcı yoldan kilo verebilme çabalarına destek olacaktır

 

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.