Eski okul gençlik merkezi olacak

Bala’nın yeni Kaymakamı Halil Şivgan göreve başladıktan kısa bir süre sonra mahalle ziyaretlerine başladı.  İlk durak olarak Büyük Camili Mahallesi’ni (Köyü)’nü ziyaret eden Şivgan incemelerde bulunup yapılacak çalışmalar hakkında vatandaşa bilgiler verdi

Eski okul gençlik merkezi olacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: AYNUR ÇETİN

ZİYARETE KİMLER KATILDI?

Bu kapsamda Büyük Camili Mahallesi’ni (Köyü)’nü ziyaret eden Kaymakam İbrahim Halil Şivgan, köy Faik Güngör Köy Konağı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Şivgan’a İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Koray Ünal, İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Şahinkuş da eşlik etti.

ESKİ OKUL GENÇLİK MERKEZİ OLACAK

Köy konağında vatandaşlarla buluşan Kaymakam Şivgan; vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret sonrası köy konağının yanında bulunan eski okulda incelemelerde de bulunan Şivgan; eski okulun yerini Kuran Kursu ve Gençlik Merkezi olarak mahalleye kazanılması hususunda muhtarla istişarede bulundu.

HASTA VE OKUL ZİYARETİ

Şivgan, mahalle Cami ve İmam Lojmanı’nı yapılan tadilatları inceledikten sonra mahallede koah hastası Halis Yıldız’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Büyük Camili Mahallesi’nde bulunan ve çevre mahallelerden taşımalı eğitim veren İbrahim Gürbüz İlkokulu ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulunup, öğretmenle ile görüştü. Kaymakam Şivgan temaslarının ardından köyden ayrıldı.

bala-kaymakami-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.