etiSEM kayıtları devam ediyor

Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (etiSEM) 2018-2019 eğitim yılı güz dönemi kayıtları devam ediyor.

etiSEM kayıtları devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Etimesgut Belediyesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Merkezi (etiSEM) 2018-2019 eğitim yılı güz dönemi kayıtları devam ediyor. Kayıt işlemleri 16 Eylül tarihine kadar devam edecek. Kotası dolmayan bazı kurslar için kayıt tarihi 26 Eylül'e kadar sürecek. Kursiyerler, 17 Eylül pazartesi günü ders başı yapacaklar. Güz dönemi eğitimleri 20 Ocak Pazar günü sona erecek.

SERTİFİKA VERİLECEK

Ücretsiz meslek ve beceri eğitimi sunan etiSEM kurslarından bu yıl 10 binin üzerinde Etimesgutlu'nun yararlanması hedefleniyor. Mevcut 10 etiSEM birimine ek olarak bu yıl Güzelkent Aile Yaşam, Eğitim, Sağlık ve Spor Merkezi ile Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde de meslek ve beceri kursları açılacak. Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki kurslar, engellilerin gelişimine katkı sağlayacak meslek atölyelerinde gerçekleştirilecek. Etimesgut Belediyesi'nin, Başkent Üniversitesi ve Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürüttüğü etiSEM'de bu yıl 140 farklı kurs programında meslek ve beceri eğitimleri verilecek. Kursu tamamlayanlara katılım belgesi ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

etiSEM MERKEZLERİ

etiSEM kurslarının düzenleneceği eğitim merkezler şunlar: Güzelkent Aile Yaşam, Eğitim, Sağlık ve Spor Merkezi, etiSEM Merkez Bina, Geleneksel El Sanatları ve Uygulama Merkezi, Kent Konseyi, Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi, Atakent Sosyal Tesisleri, Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, Yunus Emre Kültür ve Eğitim Merkezi, Satuk Buğrahan Türk İslam Sanatları Eğitim Merkezi, Turkuaz Spor ve Eğitim Merkezi, etiSEM Atayurt birimi ve Engelsiz Yaşam Merkezi.

etiSEM KURSLARI

etiSEM kapsamında düzenlenecek meslek ve beceri kursları şu ana branşlardan oluşuyor: Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, El Sanatları ve Teknolojisi, Grafik ve Fotoğrafçılık, Güzellik ve Saç Bakımı, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Hobi ve Destek Eğitimleri, Muhasebe ve Finansman, Yabancı Diller, Müzik ve Gösteri Sanatları, Seramik ve Cam Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojisi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.