Hakan Aydede

Hakan Aydede

Fatih Terim

Fatih Terim

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim önceki gün görevinden istifa etti tartışmaları da beraberinde getirdi.

Yok efendim geç kalınmış bir karar, yok efendim şimdiye kadar neden beklenmiş. Sanki ondan iyisi yokmuş gibi neyi beklediniz görevden almak için. Bir sürü yazı yazıldı ve yazılmaya da devam ediyor.

Her görüşe saygı duymak lazım fakat şunu belirtmekte fayda var. Bana sorarsanız ve benim fikrim Fatih Terim daha önce istifa etmeliydi görevinden.

Çünkü Fatih Terim ismi hep olumsuzluklarla anıldı nedense. Önce Arda Turan ile başlayan sürtüşme ve ardından Arda Turan’ın milli takımı bırakmasına varan süreçle başladı her şey.

Yok efendim prim aldın mı almadın mı? Kim ne kadar aldıya kadar vardı iş sonunda. Herkes birbirini suçladı. Hala bu durum muallakta.

Sonra milli takımın aldığı başarısız sonuçların ardından gündeme gelmişti istifa konusu fakat hiç dillendirilmedi. Terim takımın başında kaldı ve milli takımın dünya kupası elemelerine gitme şansı hala devam ediyor.

Asıl bardağı taşıran ise karıştığı restoran kavgasıydı. Ben aile babasıyım damadımın ablasına bilmem ne dendi. Bende aile babası olarak gereğini yaptım. Sanki sen bu işin muhattabısın. Bu ülkenin polisi, hakimi yok mu bu olayı çözecek. Sen bu işlere girersen sonra bir sürü dedikodu ve efsane dolaşır ortalıkta.

Bu kavga işin tuzu biberi oldu ve Fatih Terim ile Türkiye Futbol Federasyonu karşılıklı anlaşarak bu işi sonlandırdılar. Asıl tartışma bundan sonra başladı. Terim hem istifa ediyor hem de 3,5 milyon Euro tazminat alıyordu.

Bu tazminat olayından sonra ortalık toz duman oldu. Ne yaptı ki bu parayı alıyor. Hem istifa et hem de hakkın olmayan parayı 15 trilyonu al o ne ala diyenlerin sayısı çoğunlukta. Gerçekten istifa eden bir teknik adam için bu para çok fazla.

Madem bu kadar ülkeni seviyorsun. Çıkar dersin ki ben bir kuruş  tazminat almadım ve görevimi onurumla şerefimle bırakıyorum dersin bu kadar basit. Fatih Terim konuşmadıkça, Federasyondan bu konuda gerekli açıklama yapılmadıkça tartışmalar giderek büyüyecek gibi görünüyor.

İnşallah en kısa zamanda bu durum ortadan kalkar ve olay tatlıya bağlanır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hakan Aydede Arşivi