Fenerbahçe'de KOÇ dönemi başladı

Fenerbahçe'de yapılan seçim sonrası 38 sandıkta kullanılan 20 bin 736 oyun 16 bin 92`sini alan Ali Koç sarı lacivertli kulübün 37`nci başkanı oldu.

Fenerbahçe'de KOÇ dönemi başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ali Koç’tan önce kürsüye çıkan ve resmi sonuçları açıklayan Vefa Küçük, “Bugünkü neticede Fenerbahçe kazanmıştır. Kaybeden, kazanan yoktur. Kongreden önce de söyledim. Bugün başkan sandığından önde çıkan başkanımızın önünde önce ben, sonra herkes seçilenin yanında olacağız, mutabık mıyız? Geçerli 20 bin 736 oy sayıldı. Sayın Aziz Yıldırım 4 bin 644 oy aldı. Seçim sonucunda kazanan sayın Ali Koç 16 bin 092 oy aldı. Kazanan başkanımız Ali Koç’u kürsüye davet ediyorum” dedi.

Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük’ün resmi sonuçları açıklamasının ardından Ali Koç konuşma yapmak için kürsüye çıktı. Ali Koç'un yaptığı konuşmada, “Sizin ümidiniz umudunuz olmaktan iftihar ediyorum. Bu sevgi, bu inanç, bu güven az insana nasip olacak bir şey” ifadelerini kullanırken seçimi kaybeden Aziz Yıldırım ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım için ise yaptığı konuşmada “Kırgınlık, kızgınlık yok. Hele kin, nefret kesinlikle yok. Ne yaşandıysa yaşandı, keşke yaşanmasaydı” diyen Ali Koç “En büyük kahramanlığını da 3 Temmuz’da göstermiştir. Çünkü kendisi direkt hedef alınmıştır” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.