Fenerbahçe’yi eleyenler yarı finalde karşılaşacak

Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda eleyen Shakhtar Donetsk ile Avrupa Ligi çeyrek finalinde saf dışı bırakan Braga, Portekiz'de yarı final maçında karşılaşacak.

Fenerbahçe’yi eleyenler yarı finalde karşılaşacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Futbolda UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçları yarın akşam Avrupa’nın dört ayrı şehrinde oynanacak. Fenerbahçe’yi Avrupa’da eleyen iki takım yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Bir önceki turda rakiplerini eleyerek çeyrek final oynama hakkı kazanan Villarreal, Atletico Bilbao, Sevilla (İspanya), Borussia Dortmund (Almanya), Braga (Portekiz), Liverpool (İngiltere), Shakhtar Donetsk (Ukrayna) ve Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti) rövanş maçları için avantajlı skoru yakalamak üzere sahaya çıkacak.

Gecenin en önemli maçında Alman devi Borissia Dortmund kendi evinde İngiliz devi Liverpool’u ağırlayacak. BVB Stadion Dortmund’da TSİ 22.05’te başlayacak olan karşılaşmada İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo düdük çalacak.

Gecenin bir diğer önemli maçı iki İspanyol ekibi Atletico Bilbao ile Sevilla arasındaki mücadele olacak. Bilbao’nun stadı olan Estadio de San Mamés’te oynanacak karşılaşma da TSİ 22.05’te başlayacak ve mücadeleyi İngiliz hakem Mark Clattenburg yönetecek.

FENERBAHÇE’Yİ ELEYEN EKİPLERİN MAÇI PORTEKİZ’DE

 

UEFA Avrupa Ligi’nde bir önceki turda Fenerbahçe’yi eleyerek çeyrek finale yükselen Portekiz ekibi Braga ise ilk maçta kendi evinde, yine Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda saf dışı bırakan Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk’i ağırlayacak. İsveçli hakem Jonas Eriksson’un yöneteceği karşılaşma da TSİ 22.05’te Estádio Municipal de Braga’da oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçlarının sonuncusu ise İspanyol ekibi Villareal ile Çek Cumhuriyeti’nden Sparta Prag arasında İspanya’da yapılacak. Estadio El Madrigal’de oynanacak ve Romen hakem Ovidiu Haţegan’ın yöneteceği karşılaşmanın başlama saati de 22.05.

Bu karşılaşmaların rövanşları 14 Nisan 2016 Perşembe günü oynanacak ve adını yarı finale yazdıracak 4 takım belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.