Galatasaraylı iş adamları iş birliği için bir araya geldi

1905 AGS Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru katkılarından dolayı TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak’a teşekkür plaketi verdi

Galatasaraylı iş adamları iş birliği için bir araya geldi
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER GÜLAY SÜNGÜ

“Galatasaray, Bitmeyen Sevdamız" sloganıyla 1905 AGS tarafından düzenlenen “Business Network Organizasyonu” kulüp yöneticileriyle Başkentli taraftar işadamlarını bir araya getirdi. Geceye büyük bir ilgi ve katılım vardı.

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS) tarafından Wyndham Otel’de düzenlenen gece çok büyük ilgi gördü. 1905 AGS Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru ile Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğindeki geceye Dernek Üyelerinin yanı sıra TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, AKSİAD Başkanı Ali Tekin Çelik, Ankara bürokrasisinin ve iş hayatının önemli temsilcileri katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan 1905 AGS Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru, düzenledikleri Business Network Organizasyonu’nun gerçekleşen büyük katılımla amacına ulaştığını söyledi. Özüdoğru, “Birbirinden değerli iş adamlarımızı bu tip organizasyonlarda bir araya getirip daha çok iş imkanı yaratmayı hedefliyoruz. “Galatasaray Bitmeyen Sevdamız” derken sarı kırmızı renklerin sadece dostlukların değil iş birlikteliklerini de güçlendirmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.

Gecede ayrıca 1905 AGS’ ye yeni üye olan iş adamlarına birer plaket verildi daha sonra, Ekim ayında kurulan Galatasaray’ın doğum günü pastasını da davetliler tarafından kesildi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.