Galibiyet serisi 4 maça çıktı

Türkiye Basketbol Ligi’nde 2017-2018 sezonunda 13. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Galibiyet serisi 4 maça çıktı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHAN AKSAKAL

Ankara’yı temsil eden dört takımdan birisi olan OGM Ormanspor deplasmanda Yalova Group Belediyespor’u 73-67 yenerek galibiyet serisini dört maça çıkardı.

TBL Lig’nin 13. haftasının zorlu maçında OGM Ormanspor galibiyet parolası ile geldiği Yalova’dan galibiyetle dönerek peş peşe dördüncü maçını da kazanmasını bildi. Koç Korhan Aydanarığ’ın talebeleri baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan mücadelede yaptığı iyi savunma ile sonuca gitti. İlk periyodu 21-17 ev sahibi Yalova Group Belediyespor önde kapatırken ikinci periyotta OGM Ormanspor aradaki farkı kapatamayınca ev Yalova soyunma odasına 33-31 önde gitti. Üçüncü periyotta iyi savunma yapan Ormanspor bu çeyreği 51-47 önde kapattı. Final periyodunda büyük çekişme vardı. Hücumda daha az hata yapan Ormanspor bu periyodu 20-22 önde kapatıp mücadeleden 73-67 galip ayrılmasını bildi.

Yeşil beyazlılarda Yasin Graves 20 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Hasan 15 sayı, 6 ribaund, 1 asist ve Alp Timuçin Yener 12 sayı, 7 ribaund ile skora katkı sağladılar. Bu sonucun ardından OGM Ormanspor oynadığı 13 maç sonunda 6 galibiyet, 7 mağlubiyet sonunda topladığı 19 puanla ligde 11. sırada bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.