Gençler Ankara’da yaz kampında buluşuyor

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) 20 senede binlerce lösemili ve kanserli çocuğun tedavisini üstlendi, maddi ve manevi yardım ulaştırdı, moral verdi.

Gençler Ankara’da yaz kampında buluşuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) 20 senede binlerce lösemili ve kanserli çocuğun tedavisini üstlendi, maddi ve manevi yardım ulaştırdı, moral verdi. LÖSEV ile birlikte lösemili çocuklar da büyüdü. Vakıfla bağını hiç koparmamış olan gençlerle etkinlikler ise her sene düzenli olarak devam ediyor, tedavisi bitmiş de olsa LÖSEV, çocuklarının elini hiç bırakmıyor.

Ekonomik zorluklar içinde uzun bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklara hastalıkları boyunca destek olan LÖSEV, sağlıkla büyüyen gençlerini unutmuyor ve onlar için etkinlikler yapmaya devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’ya gelen gençlerle unutamayacakları bir yaz kampı gerçekleştirecek.

losev-33.jpg

Yoğun bir programın kendilerini beklediği gençler, 14 Temmuz 2018 tarihine kadar Lösemili Çocuklar Köyü’nde buluşacaklar. Koca bir senenin yorgunluğunu Anıtkabir ziyareti, yüzme dersleri, sinema, çeşitli eğitimler ve daha birçok aktiviteyi kapsayan etkinliklerle atacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.