Gençler iftarda buluştu

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) çatısı altında kültür sanat faaliyetleri düzenleyen TYB Gençlik Birimi, Mübarek Ramazan ayının sevinci, bereketi ve manevi atmosferini paylaşmak amacıyla “Herfene” iftarında buluştu.

Gençler iftarda buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) çatısı altında kültür sanat faaliyetleri düzenleyen TYB Gençlik Birimi, Mübarek Ramazan ayının sevinci, bereketi ve manevi atmosferini paylaşmak amacıyla “Herfene” iftarında buluştu. TYB Genel Merkez binasında düzenlenen programda gençler evlerinden getirdikleri farklı yemeklerle oruçlarını açarak, Ramazan ayının maneviyatını birlikte yaşadılar.

KALABALIK DAVETLİ

İftar yemeğine TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, TYB Vakfı 2. Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, Genel Başkan Yardımcısı Tarkan Zengin, Genel Mali Sekreter Ahmet Fatih Gökdağ, Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Turan Günaydın, Danışman Fethat Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Hasan Yücel Başdemir, H. Mahmut Erdemir, Mehmet Kurtoğlu ve gençler katıldı.

GELENEĞİ SÜRDÜRÜYORUZ

TYB’li gençler, “Gençlik birimi olarak seminer, konferans, söyleşi ve çeşitli kültür sanat etkinlikleriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle bize bu imkanı sağlayan büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Her yıl büyük sevinç içinde karşılayıp, dua ve ibadetler ile idrak ettiğimiz Ramazan ayında, dostluklarımızı daha da güçlendirmek ve Herfene geleneğimizi sürdürmek amacıyla genç arkadaşlarımızla bu iftar yemeğini düzenledik” diye konuştu.

GENÇLERLE BİRLİKTE BÜYÜK MUTLULUK

Gençler yemekten sonra katılımcılara meyve-dondurma ve çay ikramında bulundu. Daha sonra, “Genç Kahve”de bir araya gelen TYB Yönetimi ve gençler, yapılan kültür sanat faaliyetleri hakkında genel bir değerlendirme yaptılar. Programın sonunda, TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ve TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan yaptıkları konuşmada; iftar yemeğinde gençlerle bir araya gelmenin kendilerini mutlu ettiğini belirterek gençlere ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.