Gençlerbirliği 9’da 9 peşinde

Gençlerbirliği bugün Adanaspor’u konuk edecek.

Gençlerbirliği 9’da 9 peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Ligde dokuzuncu hafta maçları birbirinden çekişmeli ve zorlu maçlara sahne olacak. Oynadığı 8 maçta 8 galibiyet alarak kulüp tarihinin en iyi sezon başlangıcını yapan Gençlerbirliği bugün Adanaspor’u konuk edecek. Osmanlı Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak olan mücadeleyi Yiğit Arslan yönetecek.

LİGİN LİDERİ

Lige 1-0’lık Hatay galibiyeti ile başlayan Gençlerbirliği son olarak deplasmanda Altay’ı aynı skorla 1-0 yenerek 8’de 8 yaparken rakip filelere 16 gol atıp kalesinde 2 gol gördü. Kırmızı siyahlılar bu sürece artı 14 averaj sonunda topladığı 24 puan toplayarak en yakın rakibi 20 puanlı Boluspor’un dört puan önünde haftaya lider giriyor. Üçüncü Adanaspor’un 16, dördün Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü 14 ve beşinci sırada ise 13 puanla Giresunspor bulunuyor.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Bugün ligde dokuzuncu maçında Adanaspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Antrenmana ısınma koşusu ve 5’e 2 top kapma oyunu ile başlayan futbolcular daha sonra koordinasyon hareketlerine geçti. Yaklaşık doksan dakika süren antrenman son bölümde yapılan dar alanda minyatür kale oyun ile son buldu. Minyatür kale maçta ortaya konulan futbol teknik direktör Erkan Sözeri’nin yüzünü güldürdü.

TARAFTARLAR İÇİN RİNG SERVİSİ

Son antrenmana milli takımlarda olan Mert, Sessegnon ve Arnason’un yanı sıra fizyoterapistler Özgür Taka ve Emrah Korkmaz ile takımdan ayrı olarak çalışan Luccas, Jailton ve Deniz katılmadı. Öte yandan bugün saat 14.00’te oynayacak olan Adanaspor maçı için saat 12.30’dan itibaren Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Törekent’ten müsabakaya gelecek seyirciler için ring servisleri yapılacağı açıklandı.

HAKEM YİĞİT ARSLAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu bugün saat 14.00’te Gençlerbirliği ile Adanaspor arasında oynanacak maçın hakemlerini açıkladı. Buna göre Osmanlı Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını ise Kamil Çetin, Mehmet Ali Akkor yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.