Gölbaşı’ndan hüzünlü veda

2017-2018 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları 75 ilden 127 takımın katılımıyla devam ediyor.

Gölbaşı’ndan hüzünlü veda
Yayınlanma:
Güncelleme:

2017-2018 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları 75 ilden 127 takımın katılımıyla devam ediyor. Şampiyonada heyecan doruğa çıkarken Ankara’nın tek temsilcisi Gölbaşı Belediyespor U-17 Takımı üçüncü maçında Konya Kara Kartal Spor ile karşı karşıya geldi.

İki takımın ortaya koyduğu büyük mücadele adına yakışan cinstendi. Her iki takımda doksan dakika boyunca sıcak havaya rağmen ellerinden gelenin en iyisini ortaya koymaları alkışa değerdi.

4-2 PENALTILARDA KONYA KAZANDI

Büyük çekişmeye sahne olan ve normal süresi 0-0 sona eren mücadelede penaltı atışları sonrasında rakibine 4-2 yenilerek turnuvaya veda etti. İki takımın karşılıklı ataklarla başladığı mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya her iki takımda ortaya koydukları futbolla büyük alkış alırken maçın doksan dakikası karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ererken zorlu mücadele uzatma dakikaları oynanmadan direkt penaltı atışlarına gitti.

Penaltı atışları sonunda Konya Kara Kartal Sporlu futbolcular beş penaltı atışından üçünü gole çevirirken, Gölbaşı Belediyesporlu futbolcular ise sadece 2 penaltı atışından gol buldu. Bu sonucun ardından bir üst tura çıkan Konya temsilcisi olurken Gölbaşı turnuvaya üçüncü maçında veda etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.