1 Euro'ya uçak bileti satışı görenleri şaşırttı!

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İskoçya'nın başkenti Edinburgh'a olan seferlerini başlatıyor. Bu yeni hatta açılışa özel olarak vergiler hariç 1 Euro'ya satılan biletler ile seyahat imkanı sunuluyor.

1 Euro'ya uçak bileti satışı görenleri şaşırttı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

DHA'nın haberine göre, Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte bu yeni hattın açılmasından mutluluk duyduklarını ve İstanbul ile Edinburgh'u birbirine bağlamanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

ÖZEL BİLET KAMPANYASI 10-16 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİ

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Edinburgh Havalimanı'na haftanın iki günü, perşembe ve pazar günleri saat 11:40'ta düzenlenecek olan seferlerin ilk uçuşu 27 Haziran'da gerçekleştirilecek. Aynı şekilde, Edinburgh Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise yine aynı günler içinde saat 15:30'da yapılacak uçuşlar ile bu hattın iki şehir arasında kesintisiz bağlantı sağlaması hedefleniyor.

Açılışa özel bilet kampanyası, 10-16 Mayıs tarihleri arasında geçerli olup, 2 bin 500 koltukla sınırlı. Vergiler hariç 1 Euro kampanyası sonrasında ise bilet fiyatları 49,99 Euro'dan başlayacak.

Pegasus Hava Yolları, yeni uluslararası hatlarla Türkiye'nin turizm potansiyeline katkıda bulunmaya devam ederken, misafirlerine geniş bir seyahat ağı ve uygun fiyatlar sunmayı hedefliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.