88 yaşında Türkiye'yi dolaşıyor!

Antika Otomobil Federasyonu'nun eski başkanı Cengiz Arsay, 88 yaşında olmasına rağmen enerjisinden hiçbir şey kaybetmeyerek, antik şehirleri tanıtmak amacıyla düzenlediği tur kapsamında 1936 model aracıyla Konya'yı ziyaret etti.

88 yaşında Türkiye'yi dolaşıyor!
Yayınlanma:

Antika Otomobil Federasyonu'nun eski başkanı Cengiz Arsay, İzmir'den başlayarak farklı şehirleri geziyor ve Mardin'e ulaşmayı hedefliyor. Arsay, oğluyla birlikte nostaljik yolculuğuna devam ediyor.

Antik kentlerin gizemini ve tarihini yaşayarak insanlara aktarmayı amaçlayan Cengiz Arsay, Konya'daki turuna özel bir anlam katmak için Çatalhöyük'ü ziyaret etti. İnsanlık tarihinin ilk şehri olan Çatalhöyük'ü görmek için heyecanlanan Arsay, ziyaret sırasında şehrin boş olmasına üzüldüğünü belirtti.

Cengiz Arsay'a Konya Klasik Otomobil Derneği (KKOD) üyeleri de destek verdi. Programı titizlikle takip eden KKOD Başkanı Muammer Deveci ve dernek üyeleri, Konya merkezinden Çatalhöyük'e kadar klasik araçlarıyla Arsay'a eşlik etti. Bu özel etkinlik, antik kentlerin ve klasik otomobillerin tutkunları için unutulmaz bir deneyim oldu.

Haberin devamı burada

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.