Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ın sırrını açıkladı!

Saadet-Gelecek Partisi ortak grup toplantısında konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özelliğini açıklayarak "Sayın Erdoğan bir taktik dehasıdır. Bir gün başka bir koalisyon, bir gün birini düşmanlaştırdı, şeytanlaştırdı..." dedi.

Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ın sırrını açıkladı!
Yayınlanma:

Saadet-Gelecek Partisi'nin haftalık grup toplantısı bugün TBMM'de yapıldı. Kürsüde konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir dönem yol arkadaşlığı yaptığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti stratejisini değerlendirdi.

Ahmet Davutoğlu, konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özelliğine değinerek, "2017 yılında parlamenter sisteminin en kötü uygulaması olan Başkanlık sistemi, Türkiye'nin tek yolu gibi anlatılmaya çalışıldı. Neden biliyor musunuz? Tek bir soru vardı: Bu iktidarı nasıl koruruz?" dedi.

ahmetd-erdogan.jpg

"ERDOĞAN TAKTİK DEHASIDIR"

Başkanlık için her şeyi feda etmek üzere adımlar atıldığını ileri süren Davutoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Onun (Başkanlık) için her şeyi feda etmek mümkündü. İşte bu taktik düşünme... Ve gerçekten takdir ederim Sayın Erdoğan bir taktik dehasıdır. Bir gün başka bir koalisyon, bir gün birini düşmanlaştırdı, şeytanlaştırdı... Sayın Bahçeli'ye benim burada söylemeye benim bile burada ağzıma almayacak hakaretler etti, sonra dost oldular. Her şey değişti. Değişmeyen tek şey koltuk."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.