Ankara'da ilçelerin 2019 seçim karnesi: Kalecik

anadolugazete.com.tr ilçelerin 2019 seçim karnesini gün gün okurlarıyla paylaşacak. Dosyanın on üçüncü bölümünde Kalecik ele alındı. Cumhur İttifakı'nın adayı olan Duhan Kalkan, yüzde 60,5 oy ile Belediye Başkanı seçildi.

Ankara'da ilçelerin 2019 seçim karnesi: Kalecik
Yayınlanma:

DOSYA HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli, yerel seçim çalışmaları için görüşmelerini sürdürürken MHP, Ankara'nın çevre ilçelerinde aday çıkarma talebinde bulundu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti (Cumhur İttifakı) adayı olan Duhan Kalkan, yüzde 60,5 oy alarak başkan seçilmişti. Bu dönem 30 büyükşehirde ortak aday çıkarması beklenen Cumhur İttifakı'nın Kalecik'te MHP adayının desteklenmesi bekleniyor.

KALECİK'TE 2019 SEÇİMLERİ NASIL GEÇTİ?

Duhan Kalkan, 5 bin 739 oy ile Başkan seçilirken CHP adayı Hamza Alper Gümüş 2 bin 928 oy, BBP adayı Filiz Ulusoy 718 oy, Saadet Partisi adayı Mustafa Türkmen 33 oy, DSP adayı Yaşar Güner 27 oy aldı.

kalecik.png

2019 - BELEDİYE MECLİSİ SEÇİM SONUÇLARI

kalecik-001.png

KALECİK'TE KALKAN DÖNEMİ

Kalecik'te 2019'dan bu yana etüt merkezinden gençlik merkezine, arkeolojik kazı çalışmalarından sanat evi kooperatifine kadar birçok proje hayata geçirildi.

Devam eden projeler arasında ise Butik Otel, Tarihi Yedi Gözlü Köprü Restorasyonu, Tarihi Kentsel Dönüşüm Projesi; Spor salonu yapımı, İHA Test ve Değerlendirme Merkezi, sokak iyileştirme ve oyun parkı yapımı yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.