Aynı yere iki gün üst üste kurşunlu saldırı

Bursa'da bulunan Podyum Park Eğlence Merkezi'nde yaşanan silahlı kavgada, güvenlik görevlisi olarak çalışan 26 yaşındaki Murat Enes K. bacağından vuruldu.

Aynı yere iki gün üst üste kurşunlu saldırı
Yayınlanma:

Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılırken, aynı mekanda çalışan diğer güvenlik görevlileri ise İhlas Haber Ajansı muhabirini darp etti.

Olay, Nilüfer ilçesinde yer alan Podyum Park Eğlence Merkezi'nde gerçekleşti. Klarnet isimli eğlence mekanında çalışan Murat Enes K., husumet bulunan bir kişiyle mekan kapısında karşılaştı. Bu karşılaşma, hızla sözlü bir tartışmaya ve ardından fiziksel bir kavgaya dönüştü. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında saldırgan, Murat Enes K.'yi yanında taşıdığı silahla bacağından vurdu. Olayın ardından panikleyen vatandaşlar durumu hemen 112 ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı, Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olay yerinde polis ekiplerinin çalışmalarını izleyen İhlas Haber Ajansı muhabiri Abdullah Bozkurt ise aynı mekanda çalışan özel güvenlik görevlilerinin saldırısına uğradı. Haber görevini yerine getiren basın mensubu, yaklaşık 10 kişinin darp etmesi sonucu yere düştü. Polis ekiplerinin müdahalesiyle saldırganların elinden kurtarılan muhabir, ambulansla Bursa Şehir Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan, Podyum Park Eğlence Merkezi'nde daha önce de silahlı bir saldırı yaşanmış ve bir kişi yaralanmıştı.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, İHA muhabirinin yaşadığı saldırıya üzüntüyle tepki gösterdi. Saldırganların yakalanarak cezalandırılması için gereken adımların atılacağını belirtti ve meslektaşlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.